Случвало ли ви се е да сънувате, че вашият партньор

...
Случвало ли ви се е да сънувате, че вашият партньор
Коментари Харесай

Сънища с изневяра

Случвало ли ви се е да сънувате, че вашият сътрудник ви изневерява? Или може би, че вие изневерявате на половинката си? Какво могат да значат сънищата с невярност?

Сънищата могат да бъдат доста действителни. Особено тези, в които има мощни страсти. Сънищата, свързани с изневеряващ сътрудник, не значат безусловно, че това се случва в действителния живот или ще фактически ще се случи скоро. Разбира се, не можем изцяло да изключим и това – изключително в случай че човек е обвързван по-силно със своята вътрешен глас. Според експерти обаче тези сънища са показателни за други проблеми във връзката. Как могат да се поясняват сънищата с невярност?
Чувствате се подценени
Една от най-честите аргументи, заради които хората сънуват по какъв начин сътрудниците им изневеряват, не е тъй като те в действителност са изневерили, а по-скоро сънуващият се усеща пренебрегнат/излъган във връзката по някакъв метод. Може би вашият сътрудник е поел спомагателни часове на работа и няма толкоз време за вас. Или пък напоследък прекарва повече време с приятелите си, в сравнение с качествено време с вас.
Лекувате се от предишното си
Да сънувате кошмари за неща, които са ви се случили в предишното, не е извънредно и изневярата не прави изключение. Ако са ви изневерявали преди (независимо дали актуалният ви сътрудник или предишен), тези страхове безусловно могат да изплуват в сънищата ви. Изглежда недоверието и спомените за тази невярност към момента са в душeвността ви и това е нещо, върху което би трябвало да работите.

 Добави изложение
Вашата вътрешен глас се пробва да ви каже нещо
Все отново не можем да изключим опцията за невярност в действителния живот. Ако, може би това е метод тя да се свърже с вас. Разбира се, не можете да бъдете изцяло сигурни, до момента в който нямате действителни доказателства.
Чувствате се отговорни за нещо
Ако вие сте изневеряващият човек в съня, има два съществени разновидности – или имате секрети усеща към някой различен човек, или се чувствате отговорни за нещо във връзката си. Може би, че не отделяте задоволително време за колегата си и той се усеща подценен? Или пък, че имате загадка от него, която не е наложително да бъде обвързвана с намесата на трети човек.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР