Случвало ли ви се е да отидете в далечна държава

...
Случвало ли ви се е да отидете в далечна държава
Коментари Харесай

Музикални кръгове с МОЛЕЦ, Остава и Jameson. Светът е голям и партита дебнат отвсякъде

Случвало ли ви се е да отидете в далечна страна и инцидентно да срещнете другар или най-малко да чуете българска тирада? При повече от осем милиарда души население на Земята какъв е шансът да видите познато лице на другия завършек на света? В такива моменти си споделяме какъв брой е дребен светът. Истината е, че светът е толкоз дребен или огромен, колкото е нашия кръг от контакти. Затова в случай че желаете да разширите своя, най-сигурният метод е да познавате повече хора.

А най-приятният да ги срещнете, е на празненство. Щом сте се оказали на едно и също място, значи имате нещо общо – дали ще е идентичен усет за музиката или сходни ползи за превозване на свободното време – към този момент имате тематика за диалог. И по този начин познатият small talk може да се трансформира в извънредно приятна вечер с нови хора. Още по-добре ще бъде, в случай че е съпроводена с чаша ароматно уиски.



Именно такава е концепцията на ирландския бранд Jameson за идното им извънредно празненство " Share the Party Circle ”. Създателите на меката, тройно дестилирана напитка знаят по-добре от всеки различен по какъв начин да основат подобаваща атмосфера за една незабравима вечер, в която да срещнем нови хора и да разтеглим обществения си кръга. Датата на събитието е 17 март и не е определена инцидентно. Това е Денят на Свети Патрик, който съвсем се смята за народен празник в Ирландия, а в последните години стана доста известен и у нас. Безспорно това е един от най-забавните дни в годината, в който можем да се облечем в зелено, да имаме вяра, че трилистните детелини също носят шанс и да стоплим душата с чаша хубаво уиски.

Може да се потопите в магичния ирландски дух на " Share the Party Circle " на 17 март, от 19.30 ч. в “Пиротска 5 Ивент Център ”. Единственият метод да станете част от извънредното премеждие е да спечелите покана за него. Така че слагайте трилистна детелина за шанс и още в този момент, с цел да си осигурите късмет за двоен пропуск за вас и другар.

Kolichka bar ще ви посрещнат с същинско ирландско кафе, а известният барман Иво Урумов (LostMixologist) ще твори авторски Jameson коктейли. Менюто се добавя от достоверни ход-дози по рецепта от острова, приготвени от Rolling Dogs.

Освен за приятните питиета, от Jameson са се погрижили да обезпечат страхотна музика и много атракции за гостите. Ще може да чуете онлайн осъществявания на " Остава " и " Молец “ и да се разкършите на дансинга с празненство сетовете на DJ Emil Price и DJ Skill.

Забавлението и смехът са обезпечени от Stand up шоуто на Комеди клуба.

За феновете на игрите ще има специфична зона с джаги и аркадни конзоли. Това най-вероятно ще е първото празненство, от което може да си тръгнете с нова прическа, за която ще се погрижи бръснар от " Headhunters ". И сигурно ще е нощ, която желаете да помните задълго. Затова може да си извършите личен мърч със специфичен дизайн на Деня на Свети Патрик и Jameson.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР