Случвало ли ви се е да отидете до тоалетната и

...
Случвало ли ви се е да отидете до тоалетната и
Коментари Харесай

Холивудска звезда: Пропуснах среща с Даяна заради пиш

Случвало ли ви се е да отидете до тоалетната и да изпуснете най-хубавата част от концерта или пък значимо позвъняване? Е, в сходна обстановка изпаднала Джейми Лий Къртис през 90-те на снимачната площадка, написа " Тялото ". Днес актрисата споделя, че поради пиш пауза изпуснала среща с принцеса Даяна, само че по-късно употребила своето неявяване, с цел да ѝ напише писмо.

Пред най-новото издание на Time to Walk, холивудската звезда споделя какъв брой доста желала да се запознае с първата брачна половинка на сегашния Чарлз Трети. Ала заради една чисто човешка потребност – да отиде до тоалетната, двете се разминали.



През 1995 година Къртис се снимала в комедийния филм „ Свирепи създания “. Един ден екипът научил, че ще има посещаване не от какъв да е, а от самата принцеса Даяна и нейните двама синове.

„ Аз ѝ се възхищавах толкоз доста. Снимахме цяла заран и когато си взехме отмора за чай, за мен това беше отмора за пишкане. Скочих в количка за голф и се върнах две благи назад до съблекалнята. Там, до момента в който пикаех, на вратата се тропаше: „ Принцеса Даяна е тук! “, споделя Джейми за неуместния миг.

Макар да желала да види Даяна, актрисата нямало по какъв начин бързо да изскочи от тоалетната с немити ръце и да тича на открито. Когато Къртис завършила, значимите посетители към този момент си отивали и нямало по какъв начин да ги догонва и да вика след тях да я изчакат.

Звездата въпреки всичко решила да се извини на многоуважаваната от нея принцеса с писмо, което адресирала до нейната резиденция в двореца Кенсингтън.

Къртис прибавя, че се изненадала, когато получила отговор, в който Лейди Ди акцентира, че позивите на тялото са най-важни и схваща доста добре. Тогава тя написала, че се надява да имат нов мотив за среща.

Но това по този начин и не се случило, а две години по-късно принцесата починала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР