Случвало ли ви се е да изпитвате много силно влечение

...
Случвало ли ви се е да изпитвате много силно влечение
Коментари Харесай

Двойките ЗОДИИ, които НИКОГА няма да бъдат ЗАЕДНО

Случвало ли ви се е да изпитвате доста мощно увлечение към някого, нещо като първично животинско предпочитание, да имате този човек? Когато опитате да задълбочите връзките си, обаче, нещо като че ли внезапно се обърква и всичко завършва, без да има съответна причина. Всичко това значително зависи от .

Според астролози, има зодии, които се притеглят извънредно доста, даже съдбовно, само че не могат да бъдат дружно. Отношенията им завършват, още преди да са станали съществени, тъй като просто са несъвместими. Двойките зодии, които сме изброили по - долу, ние дефинираме като съвършените любовници.

Вижте кои са тези

1. Везни и Лъв - Отношенията им са извънредно забавни и вълнуващи и за двамата, само че не могат да бъдат дружно за дълъг интервал от време. Везните желаят да се усещат обичани, а Лъвът като че ли желае единствено да получава обич, без да дава нищо в подмяна. Тези два зодикални знака обожават да опитват, а това прави връзките им още по - забавни и занимателни. Знаят по какъв начин да накарат другия да се усеща оценен и специфичен. Смеем да твърдим, че тази двойка зодии са съвършените любовници, само че нищо повече. Силните страсти, които изпитват един към различен ги притеглят, само че това не е задоволително за една връзка. Лъвът изисква прекомерно доста внимание и взаимни отстъпки, само че той в действителност не е кадърен да даде толкоз доста от себе си.

2. Близнаци и Овен - Представители на зодиака, които имат в действителност доста общо. Те обичат да бъдат център на вниманието и са уверени и сигурни в себе си. Отношенията им се трансформират в същински пожар и никой не остава безучастен. И Близнаците, и Овена са хора, които са привикнали да командват и преобладават над половинките си. Нито един от двамата не е кадърен да се подчини на другия. Отношенията им нормално завършват много бързо, тъй като тази непрекъсната конкуренция стартира да омръзва и даже да уморява един от двамата.

3. Водолей и Стрелец - Между тези два зодиакални знака също има нещо общо, те са свободолюбиви. За страдание и при Водолея, и при Стрелеца, тази дума има друго значение. Стрелеца е определян като свободомислещ, тъй като ненавижда рестриктивните мерки и възбраните. Той не разрешава на никого да управлява дейностите му, в това число на половинката си. Водолеят пък, тъй като непрекъснато лети в облаците и търси нещо ново и друго. Отношенията им са вълнуващи и несъмнено имат авантюристичен темперамент. За страдание, всичко доста бързо завършва. Ако някой от двамата реши, че е време връзките им да станат по - задълбочени, всичко внезапно се разпада.

4. Скорпион и Козирог – тези два зодиакални знака могат да бъдат доста привлечени един от различен, само че те просто няма по какъв начин да основат съществени връзки. Причината за това, че сериозният Козирог не може да понесе трагичния Скорпион. Скорпионът от своя страна желае да има повече надзор в връзките, а Козирогът в никакъв случай не би разрешил това. Ето за какво, сред тях може да им незадълбочено въодушевление, само че в моментът, в който двамата се опитат да основат сериозна връзка, ще ударят на камък.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР