Случвало ли ви се е да излизате с мъж и

...
Случвало ли ви се е да излизате с мъж и
Коментари Харесай

Той просто се изпарява! Защо, как и какво да правите

Случвало ли ви се е да излизате с мъж и както всичко наподобява наред, внезапно той просто изчезва? Опитвате се да се свържете с него, само че в никакъв случай не подвига. Пишете – не дава отговор, а в някои случаи даже ви трие и блокира от обществените мрежи без пояснение и забележима за вас причина. Да, евентуално най-малко един път ви се е случвало и по този начин и не е спряло да ви човърка какво се е случило, с цел да провокирате неговото държание. Бъдете спокойни, евентуално казусът въобще не е във вас, а този си е „ сериен бегач “. Вместо да търсите някаква дълбока причина, по-добре се научете да разпознавате този вид мъже и да ги избягвате. А за какво не и да ги изпреварите и да им скроите същия номер?

Оправданието, че е прекомерно ангажиран
Един от най-явните сигнали, че той счита да изчезне от живота ви е непрекъснатото опрощение, че е прекомерно ангажиран. Затова „ не помни “ да се обади. Или пък ви връща позвъняване много, откакто вие сте го търсили. В добавка самият той няма да ви потърси, в случай че не му е любовно и цялата връзка е инициирана от вас. Иначе го виждате непрекъснато онлайн, а даже не отваря известието ви, несъмнено не сте значима за него и като нищо скоро ще „ излезе от картинката “.

Как да се справите със обстановката?
Когато прекарвате доста време с някого и той просто се изпари, възприятието не е по никакъв начин прелестно. Не е нужно да се вършиме на смели, можете да се разпаднете за малко. Особено в случай че към този момент сте развили някакви усеща към този човек, който даже не ви почита, с цел да ви каже, че желае да приключите връзките си. Също по този начин е напълно обикновено да желаете някакво пояснение за какво той е липсващ, само че за жалост има огромен късмет да не получите такова. Колкото по-рано го разберете, толкоз по-добре. Причините да не го вършат са разнообразни – може би самите те не знаят за какво, или пък са толкоз безразлични и бездушни към вас, че даже не считат за нужно да ви се изясняват. Колкото и да ви се желае да разберете повода, по-добре се настройте, че не си коства и е по-добре да насочите силата си към разкриване на друга по-подходяща персона за вас.

А когато изчезналият се завърне?
Често срещана процедура на мъжете, които се изпаряват от живота ви, е в даден миг да се връщат „ ни лук яли, ни лук мирисали “. Това може да обърка страстите ви, а оттова и живота ви (връзката ви) все още. От вас зависи по какъв начин ще реагирате в сходна обстановка. Важно е да дефинирате какви усеща имате към въпросната персона – яд, сантиментални усеща, ако не ви е апатичен. Историята и статистиката обаче демонстрират едно – който един път се е изпарил от живота ви, има огромен късмет да го направи още веднъж. Вероятно ще му потърсите сметка за предходната обстановка, защото любознанието ви не е било задоволено. Може и да получите мечтаните отговори най-после. Това не е задоволително да ви окуражи да му дадете нов късмет. Нямате потребност от безконтролен човек. Бъдете внимателни и обмислете деликатно дали си коства да подновите общуването с тази персона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР