Случвало ли ви се е да говорите с някого и

...
Случвало ли ви се е да говорите с някого и
Коментари Харесай

Как да разчитаме хората според езика на тялото им?

Случвало ли ви се е да говорите с някого и да забелязвате, че е нервозен или нещо от вътрешната страна да ви приказва, че не можете да му имате доверие? Това е подсъзнанието ни, което чете езика на тялото и се пробва да ни каже нещо.

Това е дълго изследвана просвета, която открива с много огромна акуратност скритото държание на хората. Ако прочетем малко повече по тематиката елементарно бихме могли да стартираме да виждаме тайните в жестовете на другите. Какво се пробват да прикрият; Искат ли да си тръгнат от диалога, или пък ни лъжат?

Първото усещане трае три секунди. Веднъж добито, би трябвало да работим над него, с цел да го променим. Всичко е връзка и всичко е от голяма важност – това е холистичен метод, който стартира от пръв взор. Вашето здрависване даже приказва повече в сравнение с си мислите.

Ръкостискане

Винаги подавайте изправена ръка напред, не придърпвайте индивида към вас и най-много – в никакъв случай не правете меко здрависване. Това приказва за лекомисленост, неустановеност и прави неприятно първо усещане. Ако дланите ви се потят, измийте ръцете си с доста сапун преди бизнес среща, с цел да не показвате накърнимост пред събеседника ви.

Мимики

Имитирането на колегата носи у другия възприятие за доверие. Ако имитирате позицията на ръцете и тялото, то подсъзнателно карате събеседника ви да ви симпатизира и да ви се доверява.

Начин на обличане
5 секрети послания, които тялото ни изпраща
Често езикът на тялото ни приказва повече от самите нас. Ако има кой да го разчете вярно, сме като отворена книга. Това са 5 неща, кои...
Прочети повече
Проучете въздействието на цветовете върху подсъзнанието. Ако ходите на бизнес среща, не носете остри деколтета, обилни бижута и украшения.  Бъдете семпли, обрани и изглеждайте професионално.

Чантата

Ако сте жена в бизнес света е значимо стилът ви да всява почитание и почит. Чантата би трябвало да е твърда, тъй че сложена на масата или на стола да не разсипва, да не губи форма и да не се смачква.

Телесна миризма

Всички знаем какъв брой хубаво е индивидът против нас да мирише добре. Иска ни се да не отлепяме нос от него. Обратното също важи – в случай че събеседникът ви мирише мощно и неприятно, то вие желаете да си тръгнете неотложно.
Как да разпознаем неискреността по езика на тялото
Езикът на тялото е доста значим в общуването и представянето ни пред другите. Често разкриваме нашата неустановеност посредством жестовете и повед...
Прочети повече
Винаги взимайте душ преди среща, използвайте натурални дезодоранти, които не затварят порите, а оставят кожата да диша и да мирише прелестно. Не прекалявайте с парфюма. Прекрасно е да миришете добре, само че не и да причинявате главоболие на останалите, тъй като се изсипали шишенцето върху себе си.

Скръстването на ръцете и краката значи, че не желаете да приемате информация от външния свят. Да си представим, че преподавател стои в залата против учениците си. На първия ред стои дете със скръстени ръце и крайници, което гледа отегчено. Това значи, че то не е отворено да възприема неговите думи – „ заключило се е “.

Също по този начин, в случай че връхчетата на обувките гледат в противоположна посока – индивидът желае да избяга, не желае да стои на това място с вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР