Случвало ли ти се е да си мислиш, че си

...
Случвало ли ти се е да си мислиш, че си
Коментари Харесай

Само порасналият и мъдър мъж може да осъзнае, че една единствена жена му е достатъчна

Случвало ли ти се е да си мислиш, че си родена в неверната епоха? Живеем в съвременни времена, с съвременни срещи, наподобяващи повече на колекция в някоя джунгла.

Заобиколени сме от нарцистични надувки, егоистични хора, които нямат прочувствена зрялост и употребяват само външния си тип, с цел да разрушават сърца и да печелят нови завоевания. Това са хора, които обичат да седят по едно и също време на 2-3 стола, без да се интересуват от възприятията на другите.

В днешно време става все по-трудно да се намерят откровени хора, които ще бъдат почтени с теб, ще те почитат и ще те приветстват с отворени прегръдки в света си.

И преди всички бранители на полигамията да са скочили, дано изясним едно нещо...

Явните безочливи неистини, измислиците, подправените обещания и игрите на усеща не оправдават по никакъв метод жонглирането с няколко жени/мъже едновременно и не, това не може да се назова полигамия. Това е просто гнусно.

Това е чумата на 21 век.

Наречете ме старомодна, само че аз към момента имам вяра, че е необходим същински, пораснал и помъдрял мъж, който да осъзнае, че му е нужна единствено една единствена жена.

Изисква се предан и съдбоносен човек, който да те почита, да приема минусите ти и да те обича повече от всичко.

Правилният няма да се плаши от силата, която притежаваш и няма да се смущава, когато показваш уязвимост. Той няма да се влюби в теб, тъй като си съвършена, той ще се влюби във всички тези твои сладки дефекти. В тези елементи от теб, които те вършат... ТЕБ. Едно неповторимо и красиво човешко създание.

Изисква се същински мъж, който да знае какво значи думата "вярност ". Нужен е умен мъж, мъж с опит, който може да ти даде освен тялото и мозъка си, само че и душата си, цялото си създание.

 двойка обич Thinkstock

Трябва ти зрял мъж, който не се плаши от съществено обвързване, който не счита, че животът завършва с началото а огромната обич, а в противен случай - да осъзнава, че той стартира точно тогава и това е най-прекрасното възприятие на света.

Нужен ти е същински мъж, който да ти каже тези две думи, от които множеството по този начин се опасяват. ОБИЧАМ ТЕ. Защото верният няма да се колебае дали да ти ги каже.

И най-важното - би трябвало ти същински мъж, тъй като единствено той няма да те приема за даденост. Защото единствено крепко стъпилият на земята мъж ще знае по какъв начин да цени дамата до себе си. Само един същински мъж ще се влюбва в нея всеки ден, от ден на ден и повече.

Истинският мъж ще направи всичко по силите си, с цел да те задържи в живота си и да поддържа любовта жива.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР