Случва ли ви се устните ви да изгубят естествения си

...
Случва ли ви се устните ви да изгубят естествения си
Коментари Харесай

6 начина за освежаване на устните

Случва ли ви се устните ви да изгубят естествения си цвят? Причините за това могат да бъдат в дълготрайно излагане на слънце, алергична реакция, потребление на нискокачествена козметика, банкет на повече кофеин, интензивно тютюнопушене. Хормоналният дисбаланс също е вероятен фактор, който да способства за потъмняване на устните. Нужно е да установите повода благодарение на експерт, само че в това време не пречи да опитате да върнете естественото им лъчение с натурални средства.

Лимон

Със сигурност сте чували за избелващите качества на цитрусовия плод. Опитайте да изсветлите и устните си с него. За задачата ги намажете с прясно изцеден лимонен сок преди сън. Повтаряйте процедурата до реализиране на стремежи резултат. За по-добри резултати, при потребност, ексфолирайте устните си, като поръсите захар върху комат лимон и ги натриете.

Бадемово масло

Смесете 5-6 капки бадемово масло с 1 с.л. мед, когато почувствате дискомфорт в устните. След няколко дни резултатите ще ви изненадат – устните ви ще бъдат гладки, меки и с надалеч по-естествен розов цвят, в сравнение с са били преди седмица. Друга концепция е да комбинирате равни елементи кокосово и бадемово масло и да ползвате сместа като еликсир преди сън.

Нар

Смесете 1 с.л. сок от зрънца на нар с малко розова вода и сметана и нежно натрийте устните с получената примес в продължение на няколко минути. Измийте с хладка вода по-късно.

Розова вода

Една капка розова вода, смесена с няколко капки мед, може да се трансформира в отличен подхранващ еликсир за вашите устни, който в това време да върне естествената им червенина. Нанасяйте по няколко пъти на ден.

Краставица

Подобно на лимона, тя има избелващо деяние. Използвайте я без терзание и върху устните си. Просто отрежете парче и натрийте с него устните си. Достатъчно е да повтаряте процедурата един път на ден.

Ягоди и малини

Те са извънредно богати на витамини и минерали, което способства за грижата за положителния тонус и натурален цвят на устните. Смесете 1/2 с.л. сок от малини или ягоди с малко гел от алое вера и мед и намажете устните. Оставете сместа да подейства 10 минути, а по-късно измийте с хладка вода. Можете да повтаряте процедурата няколко пъти седмично.

 

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР