Случката се разигра на 19 септември вечерта на международен път

...
Случката се разигра на 19 септември вечерта на международен път
Коментари Харесай

Служител на „Съдебна охрана“ във Видин е организатор на разбития канал за бежанци край Враца

Случката се разигра на 19 септември вечерта на интернационален път Е-79 край Враца. По време на профилирана полицейска интервенция по линия „ Противодействие на противозаконната миграция “, в региона на бензиностанция „ Ромпетрол “ служителите на реда спрели за инспекция бус с видинска регистрация. Вътре били транспортирани бежанци от Сирия и Иран.

 

По същото време на околовръстния път на Враца е хваната и пилотната кола, в която пътували уредниците. Заловени са трима мъже от Видин, измежду които е и контрольор Димитров, като съучастници в противозаконния трафик на хора.

 

Към момента трафикантите са с прокурорска мярка за неотклонение от 72 часа, като следва съдът да реши дали да ги остави за непрекъснато в ареста.

 

ОТ Министерство на вътрешните работи оповестиха за акцията, само че не оповестиха самоличността на задържаните. Случаят обаче е извънредно абсурден, защото единият от тях е на работа към Министерството на правораздаването. Това удостоверява обществената загадка, че държавни чиновници са забъркани в схемите с трафик на хора у нас. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР