Случката се е разиграла в градинката пред емблематичния блок Поморин

...
Случката се е разиграла в градинката пред емблематичния блок Поморин
Коментари Харесай

Ивайло Киокото разби зъбите на минувач, направил му забележка, че пуши трева

Случката се е разиграла в градинката пред емблематичния блок Поморин в жк. „ Славейков “

Бургазлията Ивайло Маринов Киокото , който разруши зъбите на инцидентен минувач, тъй като му направил забележка, че пуши трева на обществено място, получи условна присъда . Това сподели инспекция на Флагман.бг в масивите на Районния съд. Случаят е от 30.04.2019 година, само че за него излиза наяве едвам в този момент, откакто има решение на първоинстанционния съд.

Тогава 26-годишният Ивайло бил на една от пейките в градинката пред блок 1 в жк. „ Славейков “ , прочут измежду бургазлии като Поморин. Покрай престъпно проявения минал инцидентен жител, с букви Ж.Л. Мъжът усетил неприятната миризма на марихуана и разкритикувал Киокото. Той обаче се ядосал, скочил от пейката и забил едно кроше на непознатия.

В решението на Районния съд написа, че на потърпевшия е нанесена междинна телесна щета , посредством нанасяне на удар под брадата . Ударът на Ивайло счупил долната челюст в дясната част на непознатия мъж, с което му предизвикал трайно усложнение на дъвченето и говореното за период повече от 30 дни при нормален ход на оздравителния развой.

Съдебният състав е осъдил Ивайло Маринов на 1,6 година отнемане от независимост с изпитателен период от 4 години . Криминогенът ще би трябвало за заплати и всички разноски по делото. Присъдата може да се апелира и/или стачкува в петнадесетдневен период, считано от 1.03.2024 година пред Окръжен съд - Бургас.

Припомняме, че името на Ивайло Маринов се е появявало и в други публикации на Флагман.бг. В края на септември предходната година Киокото бе видян от чиновниците от Второ районно управление (на МВР) на паркинга сред бл. 3 и бл. 4 в жк „ Славейков ”. Тогава Ивайло се доближил към паркиран автомобил Фолксваген. Той отключил колата и се навел под предната лява седалка - очевидно търсейки нещо.



При опит да бъде тестван от униформените тогава, Ивайло хукнал да бяга в посока бл. 1., оставяйки на таблото даже ключовете за колата. В автомобила бяха открити 20 грама марихуана, 1 грам кокаин и голям брой жълти таблетки с логото на известната марка ел.автомобили „ Тесла ” - хапчета екстази с тегло към 60 грама.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР