Случка в столицата върна вярата в доброто.ДОБРОТО още е живо,

...
Случка в столицата върна вярата в доброто.ДОБРОТО още е живо,
Коментари Харесай

Жена загуби чантата си на столичен пазар, намери я в баничарница

Случка в столицата върна вярата в положителното.

" ДОБРОТО още е живо ", по този начин Йордан Славчев е озаглавил обявата си в мрежата, в която споделя за изгубена дамска чанта, която след това е открита от собственичката си.

Йордан работи в квартал " Красна поляна ", всяка нощ прави закуски, само че нощес, като отишъл на работното си място забелязал дамска чанта.

" Продавачките работят 2 на два дни, та новодошлата се чудеше какво да я прави ", написа мъжът.

Той предложил да отворят чантата, с цел да знаят какво има вътре, в случай че някоя жена реши да си я потърси. В дамската чанта имало персонална карта, банкова карта и 70 лв..

" Предложих да се обадим в банката, там несъмнено знаят номера на телефона. Изчакахме да стане 8.30 ч., скъсахме си нервите с телефонен робот, който ни караше да натискаме копчета, само че най-сетне се обади жив човек ", прибавя още Йордан.

Продавачката обяснила на операторката ситуацията, а тя взела драговолно нещата. 

" След малко се обади, че се е свързала с дамата и ще пристигна. Като влезе в баничарницата изглеждаше и радостна, и съкрушена. Цяла нощ не могла да спи. Оказа се, че я изгубила на пазара. Някой донесъл чантата при нас. Радвам се, че колкото и да е тежък живота, положителното към момента съществува, към момента има хора, които желаят да оказват помощ ", приключва обявата си Йордан Славчев.

Публикацията на Йордан събра доста лайкове и мнения, като потребителите на Facebook го поздравиха за стореното положително.

" Браво, положителни хора. Да Ви се върне многократно добрината! ", разяснява Диди Михайлова.

Снимката е илюстративна /  on Freepik.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР