Случилото се със Свиленски днес по-скоро може да се нарече

...
Случилото се със Свиленски днес по-скоро може да се нарече
Коментари Харесай

Вигенин: Няма да видим повече Паметника на съветската армия

Случилото се със Свиленски през днешния ден по-скоро може да се назова опит за принуждение. Абсолютно излишно деяние е това, което следим Паметника на руската войска. Това демонстрира метод, по който работи властта. Ние се опитахме да спрем тази подигравка с историята. Входирали сме претенции в съда. В момента цялата тази апаратура се демонтира нелегално. Това съобщи зам.-председателят на Народно събрание от в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Премиерът Денков се е опитал да отхвърли от себе си отговорността. Това, което се случва сега е нарязване, а не разглобяване. Кранът, който е конфигуриран там не може по съответен метод да вдигне фигурите, с цел да ги реалокира. Вижда се, че се реже с флекс. Те ще бъдат складирани и в никакъв случай повече няма да ги забележим “, разясни някогашният външен министър.

„ постоянно е била кардинална партия и в никакъв случай не се е вълнувала какво би спечелила, а да погледнем на историята през призмата, която тя ни дава. гледа по друг метод на историята. За нас е значимо да пазим уроците на историята и този монумент е част от нашата история. Той ни напомня какво се е случило. Това е опит да създадем по този начин, че да запази загатна, с цел да не се повтаря историята “, акцентира Вигенин.

„ Не знам по какъв метод един монумент проектира съветското въздействие в България. Той е инсталиран 1954 година “, сподели още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР