Случилото се е изборна вакханалия и тя ще продължи. И

...
Случилото се е изборна вакханалия и тя ще продължи. И
Коментари Харесай

Възраждане иска президентско вето над изборната вакханалия

Случилото се е изборна вакханалия и тя ще продължи. И химнът, който слушахме нощес, не оказа помощ. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на Нова телевизия в коментар на 18-часовия маратон за гласоподаване на ремонти в Изборния кодекс. Само две

Този Народното събрание няма волята, само че и желанието да работи, с всяко едно решение този парламент усилва разделянето в обществото. Очакват ни избори през март, единствената опция, съгласно Костадинов, който обаче не изключи и единствената опция за сформиране на държавно управление - ГЕРБ и Българска социалистическа партия да го поддържат.

Костадинов прикани президента Румен Радев да наложи несъгласие над измененията, въпреки и в това да не е изцяло убеден, че ще се случи, защото президентът напоследък не се вслушва в такива претенции. Като образец водачът на " Възраждане " даде това, че Радев отхвърли привикване на референдум за приемането на еврото.

" Възраждане " са дали своят вот срещу връщането на хартиената бюлетина, макар че считат, че и при машинното гласоподаване има злоупотреби единствено че на централизирано равнище и въпреки всичко може би по-малко. Те са упорствали да се разиска ролята на " Информационно обслужване ", което не е станало обаче.

Иначе, съгласно Костадинов, наблюдаващите в СИК не са никаква гаранция за почтено броене на вота, а като образец даде делото, което е водил през 2003 година и което е спечелил, когато едвам след решение на съда в чувала са открити неговата бюлетина, както и други за " Възраждане ", които не са били регистрирани въобще.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР