Случилото се е добре обмислен сценарий, който иска да попречи

...
Случилото се е добре обмислен сценарий, който иска да попречи
Коментари Харесай

Борисов: Гледаме сценарий, който пречи на България! Христо Иванов се обедини с Радев


Случилото се е добре премислен сюжет, който желае да попречи на европейския път на България, довечера ще получим положителни вести от Европа. Христо Иванов работи дружно с президента Румен Радев, който управлява охранителите от НСО. За разлика от доста политици, които са по митингите, в никакъв случай не съм ходил нито в зимните, нито в летните сараи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов.

“Президентът Румен Радев носи еднолично отговорност с назначението на шефа на НСО. Държавният глава към този момент 4 години управлява и управлява директно НСО ”, сподели Борисов.

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че има сюжет за прекъсване на евроатлантическия път на България. Първата част на този сюжет е бил казусът с митинга на медицинските сестри преди няколко месеца в Народното събрание, когато десетки чиновници на НСО не са се справили с тях. Втората част се е случила с дебаркирането на Христо Иванов като Христо Ботев със знаме в ръка на плажа край Росенец. На този плаж Ахмед Доган не е бил, затова не са се налагали такива дейности, които на всичкото от горната страна се снимат. Кой естествен човек би позволил да прави такива неща – да хвърля знамето, до момента в който го снимат, попита Борисов.

Премиерът попита за какво точно в този момент се прави този сюжет, а не се е направил, когато Движение за права и свободи не правеше кворум в Народното събрание и дружно с Българска социалистическа партия желаеха избор на съмнение на държавното управление.

„ Защо тогава не се сложи въпросът за защитата на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Движение за права и свободи поддържа президентът Румен Радев на президентските избори през 2016 година Мустафа Карадайъ постоянно е подкрепял решенията на президента. Но тогава тематиката за защитата не е стояла. Защо? Защото са били комфортни “, съобщи министър-председателят.

Той съобщи, че сега „ желаят да изкарат, че Движение за права и свободи и ГЕРБ работят дружно “. Премиерът акцентира, че постоянно е имал ясна поддръжка от Движение за права и свободи по значимите национални въпроси, които са свързани с евроатлантическата ориентировка. Пример е поддръжката на Движение за права и свободи за гласуването на изтребителите Ф-16, когато не са стигали гласове на ГЕРБ, а доста проруски партии са желали да провалят тази стратегическа договорка.

Борисов е безапелационен, че в никакъв случай не е посещавал „ нито летните, нито зимните сараи на Доган, за разлика от някои политици “, които през днешния ден са по митингите.

Премиерът заяви, че е имало данни за готвено нападение против Делян Пеевски. Хората, които са щели да го извършат са същите, които са стреляли с гранатомет против Алексей Петров. Това е била повода за неговата защита.

„ Темата за защитата на Пеевски и Доган не е моя тематика. Сигурен съм, че те двамата ще си поемат защитата. Но президентът Радев да поеме отговорността за това събаряне. НСО би трябвало да остане да пази тримата първи – президентът, ръководителят на Народното събрание, който и да е той, и министър председателят, който и да е той “, съобщи Борисов.

Той се спря и на работата на основния прокурор Иван Гешев и съобщи, че даже той самият не знае за арестите на верни се министри и висши служители и ги научава от медиите.

„ Новият основен прокурор работи дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Те работят професионално, подобен е стилът им на работа. Дори министрите не знаят и аз узнавам след това, в случай че някой от тях е задържан. Веднага желаех оставките на тези хора. Каква е разликата сред министрите, кметовете, висшите служители на реда, които са арестувани за нарушавания и президентските съветници “, попита министър председателят.

Той съобщи, че довечера ще получим положителната вест за това, че получаваме зелена светлина за чакалнята на еврозоната и Банковия съюз от Европейски Съюз.

„ Вече няма да могат да се банкрутират банки, ще се вдигне кредитният рейтинг на България, ще сме в мястото на най-успелите, в сърцето на Европейски Съюз. Чакаме вести след 20.00 часа и с цел да не се случи стартира този сюжет. Питам дали има дясно мислещ човек, който да не знае какво е да влезеш в Банковия съюз на Европейски Съюз, да си в чакалнята ЕРМ-2 “, сподели Борисов.

“Крайната цел на този сюжет е нагнетяване на етническото напрежение, приканвам политиците към благоразумие. Всичко това е добре разигран сюжет, който да покаже какъв брой гадни са Движение за права и свободи, какво вършат техните гавази, а те не са на Движение за права и свободи, а на президента. И всичко това да го припишат на мен. ”, съобщи Борисов.ю

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР