Случи се това, за което предупреждаваме от преди месец и

...
Случи се това, за което предупреждаваме от преди месец и
Коментари Харесай

Нинова пак бълва змии и гущери срещу Радев

Случи се това, за което предизвестяваме от преди месец и се обърнахме към вас тогава с молба за срещи и рационален диалог по най-важния въпрос за страната – бюджета. Проведохме такива против сред групите. Постигнахме най-малко единодушие, резултат обаче няма. Случи се това, което също предвиждахме и сме изразявали обществено. Президентът Радев заложи капан, вие скочихте в него с двата крайници и той щракна. В продължение на 5 часа през днешния ден се замеряхте с обвинявания и обиди – кой какво правил предходната, по предходната и преди 15 години. И след 5 часа решение няма. Решение за народа и стопанската система няма. Това беше клопката. Това съобщи от парламентарната естрада Корнелия Нинова, заяви пресцентърът на Българска социалистическа партия.

Тя уточни и на следващия ден какви ще са изказванията на служебния кабинет и президента Радев – „ Ето, аз им дадох опция. Ето, внесох продължение на бюджета. А те, неприятните партии, и още по-лошите депутати ви унищожиха. Не могат да вземат решение “. Това е огромен политически въпрос. Ще се разберем и за БВП, и за баланс търговски. За всичко можем да се разберем, правили сме го. Имаме разсъдък за това всички ние тук. С това другото няма да можем да се оправим. Защото ден по ден в българското общество се наслагва – положителният президент, неприятните партии и безусловно некадърния парламент.

  " За 10-и път слагаме въпроса – имаме ли възприятие за отбрана на парламентарната народна власт? Имаме ли възприятие за самозапазване като партии, които представляваме хората. Защото служебното държавно управление не съставлява никого. То е назначено от един човек. Ние, каквито и да сме тук - неприятни или положителни, представляваме хора след себе си. И нашата цел би трябвало да е да показваме мненията и желанията на тези хора ", добави шефката на социалистите.

" И в този момент пред какво сме изправени? Пред злополука ", твърди тя. 

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР