„Случи се това, което се случи и в 45-ото Народно

...
„Случи се това, което се случи и в 45-ото Народно
Коментари Харесай

БСП: Партиите на промяната се провалиха да дадат алтернатива на модела на Борисов

„ Случи се това, което се случи и в 45-ото Народно заседание. Ние от Българска социалистическа партия бяхме поредни. Явно партиите, които влязоха на крилете на вярата за нещо ново, не са имали желание за такова. Смятам, че новите партии в Народното събрание съществено се провалиха и мощно се надявам това да е оценено от българските жители. " Такова мнение изрази зам.-председателя на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова по Българска национална телевизия. По думите й тези партии би трябвало да поправят държанието си, тъй като е нужно рационално и устойчиво ръководство.

Тя акцентира, че актуализацията на бюджета е реалност и Българска социалистическа партия си е изпълнила ролята и задачата в този парламент. „ Тук постигнахме единодушие, въпреки и нелеко, че актуализация е нужна. Крайно належащо беше, с цел да се подкрепят секторите в идващите рецесии. " По думите й и образованието, и бизнесът, и опазването на здравето са били подкрепени през актуализацията на бюджета.

„ Българска социалистическа партия има 130-годишна история. На " Позитано " 20 не се тормозим от появяването на нови политически планове ". Така отговори Анастасова на въпрос за това дали левицата е обезпокоена от появяването на нов политически план към служебни министри.

„ Ние показахме, че сме партията, която търси разговор. Която се пробва да направи по този начин, че всички партии да седнат да приказват за общите тематики, по които можем да създадем нещо. От другата страна имаше борба. Резултатът е това, което виждаме в Народното събрание и отиването на нови, трети избори. „ Партиите на смяната " се провалиха да дадат опция на модела на Борисов. Занимавамe се единствено с това кой кого е обидил в Народното събрание ". Това разяснява националният представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България " Александър Симов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов ".

„ Демократична България не са предали нас. Аз нищо не съм очаквал от тях. Многократно сме виждали огромни искания от тях, огромни изказвания. Искахме до осигурим време на новите партии да създадат това, което са декларирали - в това число правосъдна промяна ", сподели още Симов.

По думите му партиите към момента са в огромен дълг към хората, които са протестирали.

„ Къде бяха борците в борбата с Гешев? Къде са в този момент? Имаше доста огромни въпроси по правосъдната промяна, които поради неналичието на разговор, не можаха да бъдат решени ", счита социалистът.

Александър Симов сложи акцента, че точно с помощта на Българска социалистическа партия е било обърнато внимание на пенсионерите.

„ Ние сме партията на здравия разсъдък. Смятам, че това ще бъде оценено от хората ", заключи той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР