Случи се нещо тъпо, и то е че тестостеронът от

...
Случи се нещо тъпо, и то е че тестостеронът от
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Тестостеронът от предишните избори не можа да се оттече и се прехвърли в следващите

Случи се нещо жалко, и то е че тестостеронът от предходните избори не можа да се оттече, информация - тъжната орис на 45-ия парламент, и той напряко се трансферира в идващите, което на практика изключва политическия диалог.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син в предаването " Панорама ".

По думите му ние сме в действителност непрекъснато в предизборна акция, а в такава рядко се води диалог, тъй като там се подвигат лозунги, там се сочи зложелател, насъскват се публични разделения и в действителност не се състоява нито един логичен диалог.

" Най-хубавото на отминалите избори е, че суверенът зададе една прелестна задача. Той сподели: Ето, имаме здравна рецесия, имаме икономическа рецесия, ето и една политическа рецесия, да забележим дали ще се справите. Ами, не се справихме. Естественият ход са нови избори ", безапелационен беше Дилов-син.

Това, което се е случило след предходните съгласно него е неоправдателна присъда от гласоподавателите към политическия хайлайф и тя е доста тежка. И е най-лесно сега да не се приказва какво ще се случи на следващия ден или другиден, а да се нахвърляш на този, който е управлявал до момента. " Това е доста просто, не изисква мислене, не изисква четене на стратегии, не изисква писане, изисква просто да вдигаш лозунги ", добави депутатът.

" Най-вероятно в Плана за резистентност ще би трябвало да се ангажираме с дата за затваряне на ТЕЦ-овете. Ето един доста тежък проблем, който е доста по-голям и визира живота на несъмнено над 100 000 фамилии. Много по-лесно е да се занимаваш с някакъв реваншизъм, да казваш: тия са неприятни, тия са положителни ", разяснява още Дилов-син.

Той разяснява и днешните рокади в Национална агенция за приходите и Агенция " Митници ", както и последвалите реакции на ГЕРБ.

" Аз не мисля, че е чак толкоз разчувствуван нашият лагер. Има няколко знакови неща, които се случиха и даже да не си в лагер, си задаваш разумния въпрос: Какво ще промени промяната на шефа на митниците и на Национална агенция за приходите., т.е. по какъв начин ще способства за по-честни избори? Ако тръгнем да развиваме тази теза, могат да се кажат и по-сурови неща, за нови назначения, по тази причина че, първият заменен знаково човек е един значим очевидец по едно значимо дело, тези неща вършат усещане. Но аз не мисля, че има някакво огромно неспокойствие във връзка с този длъжностен кабинет ", добави Дилов-син.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР