Случи се нещо парадоксално: Борисов защити Радев!Единственият начин да има

...
Случи се нещо парадоксално: Борисов защити Радев!Единственият начин да има
Коментари Харесай

Борисов защити Радев: От сутрин до вечер се чудят как да го изкарат най-лошия

Случи се нещо парадоксално: Борисов отбрани Радев!

Единственият метод да има държавно управление е посредством контактни групи. Предложихме една - не им хареса. Трябва да сме се разбрали, че с втория мандат ще има държавно управление или с третия, тъй като аз няма по какъв начин да направя държавно управление, стъпило върху Движение за права и свободи единствено - не ни стигат гласовете. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Широка лъка.

" От заран до вечер се чудят по какъв начин да изкарат Радев най-лошия. Хвърлят му през три месеца да прави държавно управление. Той не е учил за това, учил е за президент. И в този момент му разпореждаме още задания, тъй като ние не можем да се разберем. Затова казахме: " Нека се съберат контактните групи и да кажат - Асен Василев - министър председател, тогава кой ще е министър на стопанската система. Или в случай че Василев е за стопанската система, кой тогава ще е министър председател ", сподели Борисов, представен от " ".

От ГЕРБ са уверени, че множеството партии ще поддържат законодателните промени, които ще внесат още на следващия ден, свързани с цените на горивата.

" Убеден съм, че " Да, България " ще се приобщи. Убеден съм, че и другите партии ще се. Така че анонсираме го, на следващия ден го внасят. Даже, в случай че намерите искащи, внесете го от повече парламентарни групи. Това е за българите ", сподели Борисов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР