Случи се немислимото в общинския съвет! Левскари и цесекари се

...
Случи се немислимото в общинския съвет! Левскари и цесекари се
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Левскари и цесекари се обединихме за новия стадион, само ДБ са против

„ Случи се немислимото в общинския съвет! Левскари и цесекари се обединихме в името на новия стадион на ЦСКА. За да имат стотици младежи съвременна спортна база, а хилядите почитатели -  нов дом на един от най-великите български футболни клубове “, това написа ръководителят на СОС Георги Георгиев във връзка вчерашното решение на комисията екология.

Припомняме, че общинските съветници от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и „ Патриоти за София “ поддържаха реконструкцията на стадион „ Българска войска “. Единствените, които гласоподаваха „ срещу “ бяха от „ Демократична България “.

По думите на Георгиев планът планува да се върне 40 декара от парка на софиянци, като пространството пред стадиона от повърхност 23 декара ще се трансформира в нов отново, част от Борисовата градината, а останалите 17 декара да станат алейна мрежа край оборудването.  

„ София заслужава съвременен европейски стадион, който ще бъде употребен освен за спорт, само че и за културни и всеобщи събития. Независимо дали сме последователи на „ Левски “ или ЦСКА, ние сме положили клетва като общински съветници да работим за жителите на София - а те са от „ Левски “, от ЦСКА, „ Славия “ и „ Локомотив “ и други “, акцентира Георгиев.

Той показа, че неотдавна се е похвалил с фланелка на обичания му наследник тим, а през днешния ден управлението на „ Армейците “ CSKA Sofia FC са го изненадали уместно с техен екип - за заслуги към клуба с вчерашното решение. „ Благодаря за благия жест, левскарите постоянно оценяваме спортсменското държание “, написа още Георгиев.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР