Случи се каквото очаквахме, с една малка разлика, че двете

...
Случи се каквото очаквахме, с една малка разлика, че двете
Коментари Харесай

Проф. Георги Лозанов: Делян Пеевски доказа, че може да изведе ДПС до второ място в НС

Случи се каквото чакахме, с една дребна разлика, че двете дребни партии демонстрираха дребни резултати. Изскочи, като от магическа шапка, един нов политически индивид. Не бях чувал за „ Величие ". Не знаем какви цели ще преследват. Това съобщи нощес политологът Стойчо Стойчев в предаването „ Лице в лице " по БТВ.

Аз бях чувал нещо за „ Величие ", само че в областта на тайните теории. В момента към тях има някакво оживление, съобщи медийният специалист проф. Георги Лозанов.

Всички се занимаваме с „ Величие ", а през това време не виждаме картината. Върнахме политическото време до 2019 година, добави той.

Движение за права и свободи има доста по-голямо значение в Парламента. То е втора политическа мощ и дава напълно разнообразни позиции на поръчките на Делян Пеевски като политически водач. Той потвърди, че може да изведе Движение за права и свободи до второ място в Народно събрание, сподели Стойчев.

Преди той се задоволяваше с власт във втория ешелон. Изведнъж той доби огромно предпочитание да е измежду водещите политически водачи, добави проф. Лозанов.

„ Много хора не престават да гласоподават с тематиката „ Корупция " в главите си, други споделят: „ Стига толкоз ". Виждаме, че има оттегляне от листата на ПП-ДБ, за които битката с корупцията е тематика номер едно. Очевидно тази тематика излиза от дневния ред на обществото. Вотът се разпределя ту против партиите на статуквото, ту против новите субекти, като цяло има отлив от левите планове ", заключи политологът.

По думите на проф. Лозанов се следят маргинални процеси. Той напомни, че митингите 2020 година са почнали, с цел да може България да се трансформира в естествена страна, което значи да се понижи съветското въздействие и да се усили успеваемостта на битката с корупцията. Оказва се, че България не е подготвена да се бори коренно с тези неща.

" Има предпоставки да се сформира държавно управление, виждаме такива поръчки, без " Възраждане ", разгласи Стойчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР