Случи на коронавирус бяха регистрирани и след демонстративния турнир на

...
Случи на коронавирус бяха регистрирани и след демонстративния турнир на
Коментари Харесай

Съперник на Кузманов с положителна проба за COVID-19

Случи на ковид бяха регистрирани и след демонстративния шампионат на Янко Типсаревич в Сърбия. С позитивни проби са двама тенисисти - босненецът Томислав Бъркич и хърватинът Матей Шабанов.

Бъркич бе в предварителната група на Димитър Кузманов във въпросната конкуренция, като двамата се изправиха един против различен преди четири дни, а българинът победи с 6:3, 6:4.

" По време на самия шампионат нямахме случаи на инфектирани, нито пък някой се е оплаквал да има признаци. Разбира се, поради общата обстановка и поради ограниченията за сигурност, които са в действие при нас, поучавам всички да си създадат тест. А в случай че има подозрения, че е възпален, да заяви за това, да прекъсне присъединяване си във финалите и да се изолира до приемане на резултатите ", съобщи Янко Типсаревич.

На шампионата в Белград участваха Кузманов и Александър Лазаров. В сръбската столица те бяха дружно с приятелките си - златното момиче от ансамбъла Християна Тодорова и Стелиана Янкова, която също е някогашна гимнастичка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР