Случайността помага на една пасторка от Минесота да намери истинското

...
Случайността помага на една пасторка от Минесота да намери истинското
Коментари Харесай

Пасторка заряза църквата и стана порно звезда

Случайността оказва помощ на една пасторка от Минесота да откри същинското си предопределение и да се усеща щастлива. Независимо от хорското мнение и неодобрителните мнения, написа bg-voice.com.

Никол Мичъл израства в мощно религиозно семейство на свещеник, само че от дребна си мечтае за сцената и одобрителните погледи на публиката. Въпреки това тя потегля по като че ли предопределения ѝ път на брачна половинка и майка и поема сама в попрището на свещеник. Свръхконсервативните ѝ родители не одобряват даже това, тъй като за тях една жена не би трябвало да притегля вниманието и да бъде водач.

Никол обаче обожава да е пред аудитория и да прави някакъв тип осъществявания и в пасторството вижда метод да задоволява ненапълно пристрастеността си към внимание. В това време фамилията ѝ не стопира да ѝ повтаря, че мястото ѝ е в кухнята, изключително откакто е станала майка.

По подигравка на ориста, точно вярата отваря очите на Мичъл за равенството сред половете, което е допустимо даже и в религиозни фамилии. През 2011 година тя и брачният партньор ѝ се причисляват към евангелистка черква в Сейнт Пол, щата Минесота. След всяка работа Никол е първата, която подвига ръка с въпроси към пастора. Не след дълго свещениците виждат афинитета на Мичъл към религията, а един от тях непосредствено ѝ декларира, че тя е необикновен теолог и я кани да проповядва в църквата.

Да бъде на сцената пред десетки хора е съкровена фантазия на Никол, въпреки че към момента не смъква облеклата си пред аудитория. През 2016 година всичко се трансформира, тъй като Мичъл взема решение да посети събитие, отдадено на ЛГБТ общността. Първото просветление, което получава там, е, че не е хетеросексуална. Поне не напълно. В момента Никол се разпознава като бисексуална и даже пансексуална, само че в първия миг да откри, че си пада и по дами, за нея е било шокиращо. Веднага осъзнава, че няма по какъв начин да остане в лоното на църквата, в случай че има друга и ексцентрична половост. Въпреки това за известно време Мичъл се пробва да води лицемерен метод на живот и да крие от останалите своите еротични пориви.
 Пасторка заряза църквата и стана порно звезда
След една неделна проповед обаче Никол повече не устоя на напрежението и взима съществено решение – маха се от храма и не се връща в никакъв случай повече. Тя обаче към момента е надалеч от експлицитните фотоси, с които се занимава сега. По това време Мичъл взема решение да се опитва като лайф коуч – услуга, която самата тя употребява. И до ден-днешен Никол се съгласява да помогне на всеки, който потърси препоръките ѝ през нейната лична онлайн платформа.

Докато тя се занимава с лайф коучинг, ориста още веднъж изиграва своята роля – Мичъл попада на фрагменти на своя колежка в сектора, която в свободното си време е модел на долни дрехи. Консервативното образование на Никол я кара да се възмущава от гледката на голите фотоси, само че любознанието и влечението ѝ към еротиката надвиват. Следващото, което си спомня, е, че звъни на фотограф, с цел да резервира час за личната си сесия по долни дрехи. По време на фотосите Мичъл безусловно се разплаква – от благополучие, от чувството за независимост и от прилива на самочувствие.

Пред „ New York Post “ споделя, че в никакъв случай преди не се е чувствала толкоз секси и толкоз освободена и не на последно място, свята. Никол прохожда постепенно на полето на еротиката и голотата и изначало съблича единствено сутиена си. Първите ѝ фрагменти без облекла са по-скоро срамежливи и на тях свенливо прикрива голите си гърди. Постепенно някогашната пасторка набира самонадеяност и стартира да разкрива от ден на ден и повече пред обектива.

Разводът, както можете да се досетите, е неминуем. За сметка на това тя открива в кои пози тялото ѝ, което даже и след трите раждания е в съвършена форма, наподобява най-съблазнително, по какъв начин да флиртува с камерите и по какъв начин да театралничи като същинска професионалистка.

А когато схваща за платформата със наличие за възрастни OnlyFans, Никол незабавно си прави профил там, тъй като счита, че това е точното място за нея. В уеб страницата Мичъл към този момент не е свещеник или пък лайф коуч – описанието ѝ гласи, че е сексуален гол модел. Тя бързо натрупа известност и печели прилични суми. Нещо повече, Никол признава, че е била на път да одобри оферта за секс против доста пари, единствено че пандемията е осуетила проектите ѝ. Профилът ѝ в OnlyFans обаче ѝ обезпечава постоянни приходи даже и в несигурните времена на ковид, а феновете, подготвени да си платят абонамента, с цел да гледат Мичъл, се натрупат лавинообразно. Самата тя признава в умозаключение своето най-голямо изобретение – че сексуалността ѝ е най-големият подарък, с който на драго сърце благославя почитателите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР