Случайности винаги се случват, но някои случайности са прекалени. Като

...
Случайности винаги се случват, но някои случайности са прекалени. Като
Коментари Харесай

Вътрешният министър не знаел за проверките в Хиполенд

Случайности постоянно се случват, само че някои случайности са прекомерни . Като такива на куп случайности, които не могат да не провокират съмнение, по разнообразни инспекции на бизнеса му шефа на " Хиполенд " Мариан Колев.

В студиото на БиТиВи той осведоми за края на инспекцията - открито е разминаване сред каса и книга на стойност 9 лева ., което фактически е неточност на счетоводителката. Колев чака акт за това нарушени е, а предвижда, че той най-вероятно ще е на стойност 200 лева, а може и повече. За него несъмнено е изключително необичайно всички институции на куп да ревизират бизнеса му, а и това се случва в деня откакто е направил изказването за сина си и за себе си за тяхното присъединяване в митинга.
 Данъчните ревизират огромна верига магазини за детски играчки
Данъчните ревизират огромна верига магазини за детски играчки

Проверки текат в обектите на " Хиполенд " в цялата страна

Колев описа и че след привършване на инспекцията е имал телефонен диалог с вътрешния министър Христо Терзийски . Потърсен е от него и е бил изумен от позвъняването. В този диалог Терзийски споделил, че не е знаел за инспекцията и персонално той считал , че тя компрометира напъните на ведомството, което ръководи. Мариан Колев обаче се пита по какъв начин по този начин вътрешният министър не е наясно с нещо, което се управлява от ГДБОП - съгласно констативния протокол, който е получил.

Мариан Колев съобщи и че стачкува освен тъй като не му харесва бизнес средата в България, а поради бъдещето на децата , в това число и на своя наследник. Децата ни не желаят да остават в България, фантазията на младежа е не да отиде в чужбина, а да избяга, съобщи Колев.
 Нов палатков лагер на
Нов палатков лагер на " Цар Освободител "

Протестът в София се разгласи в поддръжка на " Хиполенд "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР