Случайно преминаващи хора са оказали помощ на изоставен в колата

...
Случайно преминаващи хора са оказали помощ на изоставен в колата
Коментари Харесай

Младеж без книжка заби автомобила на близките си в стълб и избяга

Случайно преминаващи хора са оказали помощ на зарязан в колата тинейджър, който е бил с фрактура на крайници

16-годишен недееспособен лидер от село Кръстина е самокатастрофирал и след това избягал от мястото на случая, като е оставил в автомобила потърпевшия си сателит. Пред Нова телевизия началникът бранш „ Пътна полиция ” при ОДМВР – Бургас гл. инсп. Пламен Николов сподели, че беглецът е със счупена лакетна кост, а приятелят му – с фрактура на бедрото.

Случайно преминаващи през мястото хора са оказали помощ на изоставения юноша, който е бил с фрактура на крайници, само че без заплаха за живота, посочи водещата на „ Здравей, България “ Мира Иванова.  

Беглецът пък е бил хванат от чиновници на Министерство на вътрешните работи няколко часа по-късно, откакто отишъл да потърси здравна помощ в лечебно заведение в Бургас.

Инцидентът е от ранният следобяд в събота, посочи кореспондентът Цеца Алексова.

„ Водачът е изгубил ръководство на автомобила и се блъска в бетонен дирек вдясно по посока на придвижването. Споделя, че е напуснал е местопроизшествието, тъй като се уплашил “, посочи гл. инсп. Николов. 

„ Автомобилът е бил благосъстоятелност на негов родственик. Не е упражняван надзор върху ключовете. Успял е да ги вземе и е позволил злополуката “, прибавя той.

„ 16-годишният юноша е бил в нарушаване и през 2021 година Санкциониран е още веднъж за ръководство на кола като недееспособен. Автомобилът е бил благосъстоятелност на негов родственик и незабавно е прекъсната регистрацията му ”, съобщи шефът на „ Пътна полиция “ - Бургас. 

Той посочи, че притежателят на колата може да бъде санкциониран до 300 лв. и да остане без регистрация на автомобила за една година. За причиняване на междинна телесна щета пък шофьорът-беглец може да остане зад решетките три години. При тежка пък е до четири години затвор, посочи гл. инсп. Николов. 

Той разкри, че 16-годишното момче е било задържано, когато отишло да потърси здравна помощ. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР