Случайни свидетели на екшъна с дрогиран шофьор, каращ в насрещното

...
Случайни свидетели на екшъна с дрогиран шофьор, каращ в насрещното
Коментари Харесай

Заснеха стрелбата по дрогиран шофьор в Казанлък и как полицаите го бият при ареста

Случайни очевидци на екшъна с дрогиран водач, каращ в насрещното по главен бул. в Казанлък, са снимали стрелбата по колата му от страна на служителите на реда, както и нанесения му побой малко по-късно при ареста, заяви локалната PressTV.

 Гонка на полицията с дрогиран, пукотевица и спукани автомобилни гуми в Казанлък Виж още

Около 9 часа сутринта изстрели стреснаха поданици на подбалканския град. 25-годишният водач на " Опел Тигра " не спрял на стоп-палка. Последвала гонка с присъединяване на три патрулки, само че без резултат, след което органите на реда дали три предупредителни изстрела във въздуха. За да спрат лидера униформените разкрили пукотевица по гумите на автомобила.

Мъжът слиза от опела и хуква да бяга, само че след към 200 метра е арестуван.

При ареста обаче униформените му нанасят побой, който е сниман от очевидец, чул писъците на арестувания и излязал на терасата на жилището си.

" След няколко минутно преследване, чиновниците на реда го задържаха. По извънредно жесток метод му нанесоха този физически тормоз, индивидът беше безсилен. Освен контузиите, същият гологлав служител на реда нанесе и материални вреди като преди този момент с ритник затвори вратата на автомобила ", написа създателят на видеото.

Шофьорът е отведен в полицията и му е взета проба за алкохол и опиати. Тя е позитивна за метаамфетамини и марихуана. Той е 25-годишен, престъпно проявен и в никакъв случай не е имал шофьорска брошура.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР