Случаят с така наречените изтекли секретни документи на Пентагона е

...
Случаят с така наречените изтекли секретни документи на Пентагона е
Коментари Харесай

Журналист за изтеклите секретни документи: Това е класическа дезинформация

Случаят с по този начин наречените изтекли секретни документи на Пентагона е типичен образец за дезинформация - разбъркване на неистини с правилни обстоятелства. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Александър Велев. 

От тези документи излиза, че сякаш Украйна не е подготвена да предприеме атака. Ако изхождаме от тази позиция, тогава те са в интерес на Украйна, тъй като заблуждава врага. Бъдещето ще покаже. Аз съм уверен, че в Пентагона доста добре знаят дали са изтекли или не са изтекли документи. Те си познават документите. Така че в този случай има отчасти и постановка, и изпускане на някаква информация. Но демонстрира, че американците съществено седят зад украинците, оказват помощ, уточни той.



Така е. В тези изтекли информации има доста правилни неща, само че и много погрешни, което би трябвало да подкрепи украинската войска и да объркат руснаците. Въпросът е по какъв начин тези документи ще бъдат прочетени от съветското управление на фронта. Т.е. тези документи не дават отговор по кое време ще бъде настъплението, разяснява проф. Румен Кънчев.  

На въпрос на водещия Виктор Николаев какво считат гостите за основаването на държавно управление у нас, те подчертаха, че основаването му е значимо за страната.

Правителство би трябвало да има. Но като виждам какво се случва в страната, в политическото говорене, за жалост съм черноглед, разяснява Александър Велев.

Проф. Румен Кънчев обаче съобщи, че държавно управление непременно не трябва да има. Цената ще е висока, уточни той.



Аз се надявам войната в Украйна да изиграе катализираща роля в мозъците на нашите политици и те да създадат евроатлантическо ръководство на България, разяснява на собствен ред полк. Владимир Миленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР