Случаят с пребитата и ограбена от внучката си 103-годишна Люба

...
Случаят с пребитата и ограбена от внучката си 103-годишна Люба
Коментари Харесай

Кметът на Дамяница: Пришълец от София повлия на внучката да пребие 103-годишната Люба

Случаят с пребитата и ограбена от внучката си 103-годишна Люба Костадинова продължава да вълнува страната. Столетницата беше атакувана от своята внучка, която постоянно ѝ желала пари и ги получавала - някой път без проблем, а различен път - след кавги. “Борихме се, ръката ми изви ”, това сподели самата баба Любо пред камерата на bTV. Тя обаче не държи задържаната внучка да остане в ареста, където е в този момент, в противен случай, тя помоли 51-годишната Любяна да бъде пусната. “Тя може отново да ме пребие, като излезе, само че апелирам да я пуснат ”, съобщи столетницата.



Кметът на с. Дамяница, където се разиграва драмата за последните 150 лв. на 103-годишната жена описа, че внучката е добре позната с пиенето си.

“Тя е за болница ”, съобщи Атанас Ангелов, съгласно който Любяна постоянно е желала пари от баба си. Тя е била и неин персонален помощник, само че в последните месеци е отстранена от тази служба, тъй като не се грижела за нея. Кметът беше безапелационен, че арестуваната за побоя напоследък била под въздействието на “пришълец от София ”.



Кметът внесе и значимо конкретизиране. Хората са се тормозили, като видели, че на едното око на 103-годишната Люба има превръзка на окото. Това не е вследствие багра от внучката ѝ, а от години, когато окото е било отстранено поради израстък. Атанас Ангелов сподели също, че на бабя Люба има назначен нов персонален помощник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР