Случаят с петорното убийство в Нови Искър става все по-заплетен.

...
Случаят с петорното убийство в Нови Искър става все по-заплетен.
Коментари Харесай

ЗЛОВЕЩО: Петорното убийство може да се окаже и шесторно! Кети е открита в гората, но… Вижте подробности!

Случаят с петорното ликвидиране в Нови Искър става все по-заплетен. Съсед на съдбовно простреляните описа пред БТВ, че те са открити в разнообразни стаи и са местени от едно място на друго. Джипът е открит в гората, разясни той.

Той съобщи, че петимата не са убити с един патрон, както настояват проверяващите, а с няколко. Кети е простреляна в главата.

Както писахме през вчерашния ден, убитите са от едно семейство, а с изключение на тях е убито и кучето им. Нито един от петимата убити в Нови Искър не е имал престъпно минало.

От Министерство на вътрешните работи търсят и 44-годишната Кети Николова Кюхова по отношение на закононарушението, която е родственик на част от жертвите. Издирва се и джип БМВ Х 5. По мнение на комшия точно Кети Кюхова също е открита, само че мъртва, само че не в къщата, а в региона на Нови Искър. От Министерство на вътрешните работи за в този момент не удостоверяват тази информация.

Издирваната жена е живеела на брачен начала с един от убитите. Една от версиите е, че тя е изчезнала още преди стрелбата.

Според локалните хора не родственик на убитите е подал първичния сигнал в полицията, а съседски деца. Жители на Нови Искър настояват, че деца от квартала влезнали в къщата на 2 януари, с цел да търсят своите другари и по този начин попаднали на труповете.

Семейството е живяло в къщата в Нови Искър от година и половина, откакто се преместили от София. Убитото момиче и нейният другар са учели в локалното учебно заведение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР