Случаят с малката Севда предизвика гореща дискусия в социалните мрежи.

...
Случаят с малката Севда предизвика гореща дискусия в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Пловдивчани за пребитата Севда: Майка не е способна на таков...

Случаят с дребната Севда провокира гореща полемика в обществените мрежи. Спорещите страни си разменят обиди и ревностно пазят тезата си.    

" Майка не е способна на такова безчовечие по отношение на детето си, било то и осиновено. Силно ме съмнява, даже и да е била под афект ", счита пловдивчанката Стилияна. Мнозина са уверени, че в историята с момиченцето в кома има забъркан трети човек. " Имало е някой различен там и махалата го прикрива. Жената ще мълчи и тя, тъй като знае какво я чака, в случай че си отворят устата. В ромската общественост дамата е заменима движимост и в случай че не си мълчи, я чака ножът. Не приказвам празни приказки - имам прочут опит със съсловието ", разяснява случката пък Николай. 

" Всичко казано и изведено като случайност и трагичен случай опонира на здравословното положение на детето. Разкъсан бял дроб не става от едно рухване от легло, толкоз тежка черепна фрактура също, синини по тялото на детето и човешки ухапвания също. Кажете истината! ", ядосва се пловдивчанката Марина. Десетки души се чудят по какъв начин са разрешили детето да бъде осиновено от жена, която живее сама и няма непрекъснати приходи. " Много се надявам обществените служащи съзнателно да си правят работата и да не поверяват децата на изверги, които да ги бият и изтезават. Не са малко образците в България и по целия свят за зле свършена работа и осиновяване, приключило със гибел или доживотно осакатяване ", написа по тематиката Иванка. 

Не са малко мненията, съгласно които осиновителката е главният провинен за страданията на детето и заслужава затвор. " Нека да лежи там най-малко 10 години, с цел да осмисли, в случай че може, какво е направила на едно почтено създание. Знам, че в случай че се случи най-лошото с момиченцето, нищо няма да го върне, само че всеки би трябвало да си носи следствията. И тази жена да я изкарат от всевъзможни вероятни описи, касаещи осиновяване и сходни ", счита Бистра. Мъже пък непосредствено са подготвени за разпра и питат за адреса на дамата, с цел да раздадат правораздаване. 

Всички обаче се молят детето да прояви признаци на живот и да получи още един късмет, този път в по-подходящо семейство. " Дано се оправи и повече да няма този неприятен шанс по пътя си ", пожелават пловдивчани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР