Случаят с Людмил е само един от поредицата по време

...
Случаят с Людмил е само един от поредицата по време
Коментари Харесай

„Шпигел” пита Борисов: Защо мълчиш за Людмил?

Случаят с Людмил е единствено един от поредицата по време на ръководството на ГЕРБ, белязано от корупция. Бойко Борисов обикаля провинцията със своя джип и с навити ръкави на ризата, само че не споделя нищо за Людмил. Така немското списание „ Шпигел” разяснява продължаващото безмълвие на Борисов по отношение на гибелта на 16-годишния Людмил, погубен от ток в центъра на София.

Момчето загуби живота си в столицата, до момента в който минава над шахта на многолюден тротоар, само че никой от корумпираното държавно управление на Борисов не пое отговорност. Всички институции си трансферират отговорността и, несъмнено, отговорни няма. „ Шпигел” напомня, че казусът е провокирал необятно публично отвращение, само че водачът на джипа мълчи по този въпрос.

Каратистът, прочут в родината си като „ бат Бойко”, неуморно обикаляше провинцията, шофирайки самичък джипа си, с навити ръкави на ризата, написа немското издание. Инспектира села, строителни обекти и компании, излъчвайки във Facebook. Но някогашният кмет на София не споделя нищо по случая с Людмил, показва „ Шпигел”. Материалът е озаглавен „ Премиерът със златните кюлчета в нощното шкафче”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР