Случаят с катастрофата с Милен Цветков може да се тълкува

...
Случаят с катастрофата с Милен Цветков може да се тълкува
Коментари Харесай

Шофьорът, убил Милен Цветков - камикадзе

Случаят с злополуката с Милен Цветков може да се пояснява като терористичен акт - това е камикадзе, което отива да убива по метода, по който се движи.

Така ръководителят на Съюза на преподавателите по автомото подготовка Йонко Иванов разяснява в утринния блок на БиТиВи злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.

Според Иванов би трябвало да се бръкне в мисълта на родителя и на фамилията, че този, който е дал ключа на автомобила, също би трябвало да поеме отговорност.

В процеса на образованието на кандидат-шофьорите има специфична тема на тематика превишена скорост и дали би трябвало да се използват опиати или не преди влизането в автомобила. Тези хора, които са били в автомобила, и фамилията на водача са значимите в тази ситуация. Наркоман не се става от в този момент, а с месеци и години. Цялото негово обграждане, в което живее, са привикнали с него, сподели Иванов.

Владимир Тодоров от Асоциацията на потърпевшите при произшествия уточни, че публичният интерес към Кристиан Николов е голям, всички са се вперили в тази ситуация. Цялата картинка е, че няма предварителна защита - приказваме за опиати, само че в случай че има повече проби и те се вършат от Пътна полиция, изрично ще бъде лимитирано потреблението им, счита Тодоров.

" Ако Милен Цветков беше ударен от дребна кола нямаше да загине ", сподели още Тодоров в отговор на въпрос дали на младите водачи би трябвало да бъде неразрешено да ръководят мощни коли. Според него би трябвало да се конфискуват колите на хора, използвали опиати. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР