Случаят с „Хиполенд“ даде нов повод за въпроса: Кога Христо

...
Случаят с „Хиполенд“ даде нов повод за въпроса: Кога Христо
Коментари Харесай

Ще се извини ли Христо Иванов на Александър Сталийски?

Случаят с „ Хиполенд “ даде нов мотив за въпроса: Кога Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския и партийците му от "Да България " са откровени – когато крещят от площадите за почтеност и правда или когато тиражират подправени вести, които сеят публично напрежение и водят до закани на предприемачи и техните фамилии? Александър Сталийски, чието име бе забъркано в абсурда с „ Хиполенд “, обществено изиска публична реакция от Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

В позиция, публикувана от медиите, той напомня, че притежателят на веригата магазини за детски играчки Мариан Колев на два пъти разгласи, че не познава Сталийски и той не е имал ползи към бизнеса му. Независимо от това членът на изпълнителния съвет на „ Да, България “ Ивайло Мирчев пусна видеорепортаж от „ Хиполенд “, в който непосредствено сипе обвинявания против Сталийски.

Нещо повече – даже спонсорира видеото, с цел да реализира повсеместност в мрежата.

Като резултат набеденият предприемач съобщи, че губи известност, а фамилията му получава закани, оповестява в. Стандарт. Отговорът на това писмо чака освен Сталийски. Защото в случай че замълчи, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския ще удостовери, че е с двоен критерий.

И в политика, и в бизнеса. Когато търси политически дивиденти за „ Да, България “, забива знаме в сърцето на Движение за права и свободи и твърди, че в „ Росенец “ се нарушават закони. А когато те са прегазени от политическия му другар Иво Прокопиев, гузно мълчи и заобикаля Буджака.

Когато негов приятел-бизнесмен е застрашен от страната с данъчни и полицейски инспекции, Иванов надува вузувела за мафия и оставки, само че когато неприятел-бизнесмен е със закани към работата и фамилията си поради подправени вести, тиражирани от „ Да, България “, ръководителят предостатъчно протрива ръце. Мълчанието на Иванов би било доказателство, че е герой за народна власт, но единствено за своите. Противното би означавало да се извини на Сталийски. И освен да накара Мирчев да изтрие видеото си, само че и да го в профил от партията си.

По този метод ще покаже, че не толерира подправените вести, още по-малко тяхното спонсориране. Иначе, на площадите ще продължи да стиска пестник за „ Мутри вън “, само че като се прогледне в огледалото – ще вижда Маджо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР