Случаят с Григоров е от 2022 г. в Перник, в

...
Случаят с Григоров е от 2022 г. в Перник, в
Коментари Харесай

Съдът разпита свидетел на случая, при който Васил Михайлов удря бащата на Луиза Григорова

Случаят с Григоров е от 2022 година в Перник, в интервала към абитуриентските балове. Свидетелката Зарина Димитрова описа, че е видяла от няколко метра по какъв начин Васил Михайлов удря Красимир Григоров, който пада на земята. Удареният мъж е нейн комшия. Тя е видяла случката от своята тераса. Жената е извикала на Васил да не се занимава с Григоров, който очевидно бил в нетрезво положение. Григоров обаче ходил след Васил, приказвал му, най-после го побутнал по рамото, Васил се обърнал и го блъснал. Преди това подсъдимият се обърнал към нея ѝ споделил, че Григоров го предизвика. Нейна другарка е направила клип на случилото се.

Димитрова описа още, че дружно с Григоров е бил и неговият наследник. След свадата двамата се прибрали, като малко по-късно синът е пристигнал при нея и я е помолил да не споделя за случая. Момчето ѝ споделило, че Васил е бил предизвикан от татко му.

По делото през днешния ден бяха призовани още петима очевидци, само че те не се явиха по разнообразни аргументи. Михайлов изиска да бъде разпитан Габриел Миленов, който е бил с него вечерта, когато е станала свадата с Красимир Григоров. Ще бъде търсена за разпит и приятелката на свидетелката, направила видеоклип.

Преди дни стана известно, че в Софийския областен съд е формирано второ дело против Васил Михайлов по импортиран обвинителен акт за закана с ликвидиране. В началото на декември прокуратурата внесе в Районен съд - Перник обвинителен акт против Михайлов за закани с ликвидиране, отправени към някогашната му другарка Боряна Рангелова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР