Случаят с един упорит овчар, който отказва да разруши овчарската

...
Случаят с един упорит овчар, който отказва да разруши овчарската
Коментари Харесай

Румънски овчар затруднява ракетния щит на САЩ

Случаят с един твърдоглав пастир, който отхвърля да унищожи овчарската си барака и непрекъснато задейства алармените системи на американска военна база, основава главоболия на румънското държавно управление, написа изданието Balkan Insight.
Върховният съд на Румъния през януари би трябвало да се оправи с необикновен случай, включващ кошара, издигната през 2007 година до военната база в Девеселу, Южна Румъния, където се намира противоракетният щит на американската войска .
Румънското министерство на защитата е съдило овчаря, който има колибата, тъй като я е построил без публично позволение в периметъра на защитата въз основата. Редовен съд се произнесе в интерес на министерството, само че притежателят подаде тъжба.
Пастирът, който е придобил мястото през 2007 година, е построил кошарата до военната база, която по това време не е функционирала. През 2010 година обаче Румъния и Съединените щати подписаха съглашение, с което Букурещ се съгласи да бъде хазаин на ракетния щит. То започва през 2016 година
След поредност от правосъдни каузи в този момент се чака решение на висш съд дали кошарата ще остане в периметъра на ракетния щит, или ще бъде разрушена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР