Случаят е от 18 май, но добива популярност в последните

...
Случаят е от 18 май, но добива популярност в последните
Коментари Харесай

Дете зад волана със 120 км/ч на магистрала Тракия

Случаят е от 18 май, само че добива известност в последните дни. Свилен Иванов, който е създател на видеото, споделя: 

" На прибиране към София от Бургас, при Карнобат изпреварих автомобил, в който забелязах, че на седалката се вози дете. Намалих, с цел да ревизира дали това, което виждам, е истина. Продължих и взех решение да не се занимавам, само че когато видях, че автомобилът стартира да прави маневри от лявата в дясната лента и да изпреварва ТИР-ове, понижих, снимах клипчето и се обадих на 112 ".

Иванов допуска, че детето е " карало " не по-малко от 20 км, защото той последвал автомобила. " Имаше луда гонка в улиците на Карнобат. През цялото време държах връзка с дежурния от полицейското ръководство. Бащата не спираше на знак " Стоп ", прибавя създателят на видеото. 

Той акцентира, че водачът е спрян от полицията, която е направила инспекция. Бащата се оказал прочут на полицията - книжката му е отнемана два пъти поради шофиране след приложимост на алкохол. Подобна глоба имало и за брачната половинка му. 

" Той от самото начало се опитваше да убеди служителите на реда, че не е карал със 140 км/час, а със 120 км/час, което било обикновено. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното дете ", споделя още Иванов пред bTV.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР