Случаят е многопластов. Първото, което се вижда, сигурно не е

...
Случаят е многопластов. Първото, което се вижда, сигурно не е
Коментари Харесай

Заковаха Лора Крумова, водещата потъна вдън земя, черви се в ефир заради гаф

Случаят е многопластов. Първото, което се вижда, несъмнено не е то. Може и да е най-елементарна работа на един невменяем човек.

Това разяснява Красимир Дачев в ефира на Нова тв във връзка на „ Червения пират “. Според него един по-грамотен компютърно човек постоянно може да направи нещо такова.

„ Нормален човек няма да се разсее с сходна информация “, мята той.

„ От самото начало тази история изглеждаше несериозно скалъпена. Дали са му някой лев, с цел да напише нещо “, счита Ивайло Караньотов, който също бе в студиото.

По думите му българите сме привикнали да живеем в огромна неистина.

„ Ама да попитам може ли да приказвам по този начин. Онзи ден ме поканиха и ме прекъснаха, бях онлайн и ми споделиха „ махайте го тоя “. За мотористите клети взех решение да приказвам “, сподели той, визирайки присъединяване си преди дни в медията.

„ Е, да, само че в този момент отново си тук. Само да ти кажа, че в случай че излязат резултати от договарянията на ГЕРБ-СДС с ПП-ДБ отново ще те прекъснем. Да не решиш, че е цензура “, изясни Лора Крумова, а събеседникът й сподели, че е спокоен.

Според него хората нямат доста избор кой да ги ръководи – „ Едната е средняшка, а другата е евроатлантическа. Втората има блян да бъде хвалена от евроинституциите, които единствено погалват. Вървим по неверен път. Толкова се бавихме и не свършихме сериозна работа, че в този момент към този момент Европейски Съюз не е този, който харесва на мен и на теб “, сподели Караньотов.

Според Дачев всеки ден умират хора, а Европа всеки ден събира пари за въоръжение. „ Никой не сподели „ Дайте да спрем тази война, умират хора “ “, съобщи Дачев. Според него в краен миг Европа ще бъде принудена да влезе във война, тъй като потъва.

Когато е доста неприятно ситуацията в една страна, би трябвало да се влезе в нея военно, с цел да се тръгне на някъде. Трябва да спрат помощите за Украйна, от там тя да клекне, всички да клекнем на тази империя, която има неизчерпаеми естествени запаси. Тази страна е непобедима. Ама ние сме се предали към този момент. Ти чувстваш ли убеденост в НАТО? Нас всеки ни презира. Дори паметниците не можем да си съборим. Ако го бяхме сторили, щяхме да покажем твърда идея “, счита той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР