Случаят “Скрипал” продължава да е тема номер едно не само

...
Случаят “Скрипал” продължава да е тема номер едно не само
Коментари Харесай

Сидеров хвърли бомба по случая “Скрипал”: Това беше лошо организирано мероприятие от Великобритания…

Случаят “Скрипал” продължава да е тематика номер едно освен у нас, само че и в международен мащаб. Според водача на “Атака” Волен Сидеров, това е било едно не добре проведено мероприятие от страна на Англия. По думите му всичко идва от икономическите и геополитически промени в света, защото превъзходството на Съединени американски щати стартира да понижава.

Сидеров напомни случая със Садам Хюсеин, който разрешил да се купува нефт с друга валута с изключение на долари, а по-късно бе упрекнат и свален от власт посредством война. “После се оказа, че няма нуклеарно оръжие, а американското “сори” коства доста скъпо”, съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на Обединените патриоти. Той добави, че и в този случай е по този начин, а най-верните американски другари – Англия стартират тази акция “Скрипал”. По думите му преизбирането на Путин също и спомогнало обстановката, а случая с отровения двоен сътрудник значително е спомогнало за извънредно високия резулат на съветския президент на изборите.

Сидеров изрази терзания, че нервността, която е обзела не една и две страни в Европа може да провокира парещ миг на война и когато видят, че казусът “Скрипал” не работи, отчаянието от разцентроването на света да докара до по-страшни стъпки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР