Случай като за д-р Хаус. Лекарите останаха потресени, след като

...
Случай като за д-р Хаус. Лекарите останаха потресени, след като
Коментари Харесай

Откриха чаша в стомаха на мъж, не я е глътнал

Случай като за доктор Хаус. Лекарите останаха потресени, откакто откриха цяла чаша в стомаха на мъж. Пациентът, който е бил лекуван в частна болница в Мадипур в Бихар, Индия, твърди, че инцидентно е глътнал чашата, до момента в който е пил чай.

След като постъпил в болничното заведение със запек и мощна коремна болежка, той се подложил на ултразвук и рентгенова фотография. Тогава всичко се изяснило.

Те разпознали " съществено разстройване " в червата на мъжа - и при по-внимателна инспекция открили, че е чаша, написа 9gag.com.

Хирурзите не съумяват да отстранят " непознатото тяло " от ректума, което е наложило осъществяване на интервенция.

55-годишният обезпокоен пациент твърди, че е глътнал чашата, до момента в който пие чай - макар че лекарите настояват, че това е невероятно, защото хранопроводът не е толкоз необятен.

Д-р Махмудул Хасан, който управлява екипа от лекари, опериращи пациента, декларира:

" Как стъклото е попаднало в тялото на пациента, към момента е мистерия. Когато попитахме, пациентът сподели, че е глътнал чашата, до момента в който пие чай. Това обаче не е безапелационно пояснение. "

Лекарите споделиха своята версия.

" Нашето схващане за човешката анатомия споделя, че има единствено един метод, по който стъклената чаша е могла да се окаже там, където е била, и това е през ануса ", добавя доктор Хасан.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР