Случай без прецедент регистрираха в управлението на МВР в Сандански.

...
Случай без прецедент регистрираха в управлението на МВР в Сандански.
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Случай без прецедент! Мъж, роден в женския затвор в Солун, 26 години живее без лична карта и ЕГН! Задържаха го с наркотици в санданското с. Поленица и куриозът лъсна!

Случай без казус записаха в ръководството на Министерство на вътрешните работи в Сандански. При интервенция " Антидрога " в къща в санданското село Поленица в пералня откриха две пликчета канабис. Собственикът на къщата е арестуван. След ареста ченгетата се натъкнаха на същинска тайнственост, история като на " кино ", научи Struma. com.Александър, по този начин се споделя арестуваният, е роден в женския затвор в Солун, преди 26 години.

Като бебе, с майка му напущат Гърция, и влизат незаконно в България, заселват се в къщата в село Поленица и претърпяват с помощи от другари и работата на майка му. За Александър никой от родителите му не се е погрижил, детето растяло без всевъзможни документи-никога не е имал персонална карта и Единен цивилен номер. Не е учил, живеел е на село и е възпитаван от майка си, която умряла преди няколко години. Починал е и татко му.

Сега живее самичък в къщата и очевидно някой го е употребявал да продаде канабиса, с цел да припечели някой лев. Историята е изумителна и отприщва куп въпроси: Как е ходил на доктор, Александър Трайков?!, по този начин се показал пред ченгетата. Защо никой не го е търсил да посещава учебно заведение, в никакъв случай не е работил, поради неналичието на документи, не може да работи, не може да се ожени, не може да пътува.

Според осведомени, евентуално в гръцкия затвор имат информация за раждането му и биха могли да му издадат документи, само че никой не правил сходни действия, най- евентуално поради неналичието на пари. В село Поленица живеят негови братя и сестри, които му оказват помощ да оцелее.

Александър е освободен от ареста, образвано е дело за канабиса.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР