Случаите на коронавирус отново нарастват дори в САЩ – страната,

...
Случаите на коронавирус отново нарастват дори в САЩ – страната,
Коментари Харесай

Защо все повече хора се заразяват от COVID-19, дори когато са ваксинирани?

Случаите на ковид още веднъж нарастват даже в Съединени американски щати – страната, която има едни от най-хубавите темпове на имунизация измежду популацията, като сега в нея се регистрирани общо повече от 95 000 нови случая към края на предходната седмица. Това се дължи на мощно заразния Делта вид, като огнищата засягат изключително регионите с ниски равнища на имунизация. Тази седмица ново изследване, оповестено от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати, споделя, че Делта разновидността има съвсем идентични проценти на насърчаване на симптоматика както при хората, които са имунизирани, по този начин и при тези, които не са. И по този начин, какво значи това?

В момента 164 милиона души в Съединени американски щати са изцяло имунизирани, което съставлява съвсем половината от общото население на страната. Изследването на CDC, което допуска, че имунизираните хора, инфектирани с Делта разновидността, също могат елементарно да предават вируса, е основният фактор, мотивиращ новите федерални разпореждания, че изцяло имунизираните лица би трябвало да продължат да носят маски и на закрито. В същото време отчетът на CDC акцентира, че броят на случаите и умрелите измежду изцяло имунизираните хора е доста дребен спрямо броя измежду неимунизираните.

Трябва ли да се притеснявате, че може да се болестите с COVID-19, в случай че сте били изцяло имунизирани? Тъй като Делта разновидността се оказва доста по-заразен, по-опасен и по-устойчив към антителата, построени от имунизациите, новите данни демонстрират, че отговорът е да. В тази публикация събрахме всичко най-важно, което би трябвало да знаете за случаите на заразяване с вируса при изцяло имунизирани хора, като информацията е събрана от CDC, Световната здравна организация и други специалисти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР