Случаите на болест, разпространена през Викторианската епоха, се увеличиха в

...
Случаите на болест, разпространена през Викторианската епоха, се увеличиха в
Коментари Харесай

Викторианската болест нараства в Обединеното кралство - 4 симптома, за които трябва да внимавате, докато документите издават предупреждение

Случаите на болест, публикувана през Викторианската ера, се усилиха в цялата страна, защото лекарите предизвестяват за дефицит на две лекувания за битка с нея.

Сигналът за крастата идва, откакто медиците оповестиха за нарастване на случаите през последните 12 месеца, което съставлява тревожна опасност за обществото. Състоянието на кожата, което се предизвиква от акари, които снасят яйца в кожата, е мощно заразно и може елементарно да се популяризира.

Най-известно е, че крастата предизвиква сърбеж по кожата и противен обрив, само че заради необятно публикуваните си признаци може да се сбърка с други положения като ухапвания от инсекти или екзема. Това се дължи на зачервяването и сърбежа, породени от чесане.

Но има някои признаци, които могат да ви оказват помощ да определите дали имате краста, като разположението и размера на обрива. Хората, инфектирани с краста, също нормално имат към 10–15 акара, съгласно Световната здравна организация.

Четирите съществени симп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР