Случаи, при които полицаи стават очевидци на Бигфут … Различни хора

...
Случаи, при които полицаи стават очевидци на Бигфут …
Различни хора
Коментари Харесай

Случаи, при които полицаи стават очевидци на Бигфут

Случаи, при които служители на реда стават очевидци на Бигфут … Различни хора споделят истории за наблюдения на Бигфут (Bigfoot), само че една част от тях заслужава особено внимание, защото очевидци са служители на реда (Zona666.com). По предписание, служителите на реда би трябвало да са експерти, които са подготвени да мислят разумно и рационално, не злоупотребяват с алкохол и опиати, не страдат от съществени психологични разстройства. Не се разхождат из горите, с цел да видят нещо необичайно и да станат известни. Тоест, доста е мъчно да се приложат общоприетите оправдания на скептиците. Един от най-известните случаи е през август 1976 година, в Уайтхол, щата Ню Йорк. Една вечер, офицер Брайън Гослин патрулирал с колата си в покрайнините, по шосе Abair Road. Изведнъж той забелязал доста огромно, наподобяващо на човек, космато създание с червени очи, излизащо от гората. На височина, то било доста по-високо от два метра и тежало минимум 180 кг.



Гослин незабавно спрял патрулната кола и слязъл с фенера в едната ръка, и револвер в другата. Когато насочил светлината на фенера по посока на съществото, той доста уплашил от видяното. То издало мощен зов и побегнало назад към гората, оставяйки големи отпечатъци от стъпки върху рохкавата пръст. През идващите няколко дни, още няколко души са видели това създание, в това число бащата и братът на Гослин, които отишли в гората, откакто чули историята му. И тогава, създанието изчезва.



През 2018 година, Брайън Гослин издава книгата „ Abair Road The True Story “, в която в детайли разказва този случай. Четете още: Австралиец става криптозоолог, когато вижда Йоуи в гората (видео) Изглежда, нещо извънредно живее в покрайнините на Уайтхол, тъй като през 1982 година, различен служител на реда се среща с Йети там. Полицай Дан Гордън и неговият сътрудник патрулирали в региона по автомагистрала 22, на половин миля от Ийст Бей, който се явява част от езерото Чамплейн. Изведнъж, нещо мрачно, двукрако и високо минимум 2,5 метра, пресякло пътя на колата им. На външен тип, съществото приличало на доста огромна маймуна. Гордън и неговият сътрудник, шокирано следили по какъв начин тази “маймуна ” бързо се изкачила по стръмния скат на крайпътния насип и изчезнала в тъмните гъсталаци. По-късно, Гордън разказва, че това създание, на външен тип е малко по-различно от общоприетите описания на Йети и Бигфут. Нямало необятни плещи, а по-скоро те били тесни, с дълги ръце и крайници. Когато стигнало до върха на насипа, Гордън излязъл от колата, с цел да се опита да го догони, само че било прекомерно късно. Междувременно, сътрудникът на Гордън седял в колата и треперел от боязън.



Гордън и неговият сътрудник били толкоз шокирани от видяното, че не споделили на никого за това до 2003 година В следствие, Гордън неведнъж взе участие в разнообразни стратегии и документални филми за Йети. Според думи на приятелите и сътрудниците му служители на реда, Гордън е необикновено почтен човек и му имат вяра за случилото се. Самият Гордън, до гибелта си през 2014 година, твърди, че всяка дума от описа му е истина. Към Част 2 – ТУК.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР