Случаен минувач, който разхождал кучето си в Дунавския парк на

...
Случаен минувач, който разхождал кучето си в Дунавския парк на
Коментари Харесай

България Изстина! 31-Годишната Майка Айшегюл Удави Децата Си! Отне Собствения Си Живот!

Случаен минувач, който разхождал кучето си в Дунавския парк на Силистра, е оказал помощ да бъде избавено от удавяне 7-годишното момче, наследник на 31-годишната Айшегюл М., която е от дуловското село Правда.

Мъжът забелязал момчето във водата, откакто чул виковете на други деца. Момченцето се държало на подводен шубрак и 56-годишният Валентин М. е скочил във водата и го е извадил на брега. Детето е настанено в болница. Няма заплаха за живота му.

Разследващите са иззели запис от камера в региона на произшествието, на който се виждат 31-годишната жена и двете й деца. От фрагментите се вижда по какъв начин Айшегюл бута 7-годишния си наследник в реката, след което скача във водата с бебето си.

До момента телата на 31-годишната майка и 8-месечното й момиченце не са открити. Уведомени са граничните управляващи на Румъния, защото теченията на реката може да отнесат търсените тела на румънския бряг.

Семейството живеело в Германия, само че неотдавна се завърнали в силистренското село Победа, откъдето са, с цел да изкарат акт за раждане на роденото в чужбина момиченце. По данни на брачна половинка на 31-годишната жена в деня на случая тя му е писала няколко известия със чудноват текст.

Действия по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Силистра.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР