Случаен кадър е документирал момента, в който е била запален

...
Случаен кадър е документирал момента, в който е била запален
Коментари Харесай

Фото бомба! Паякът вдига „Рено Меган“, ден по-късно то бе запалено пред общината във Враца

Случаен кадър е документирал момента, в който е била разпален искрата на спора сред Оперативна програма „ Паркинги и гаражи “ и 46-годишния врачанин, който възпламени колата си пред общината във Враца, откри следствие на организация BulNews.
За необичайния случай медията ни заяви първа още през вчерашния ден.



В регионалния център множеството водачи имат навика да снимат общинския репатрак, с цел да предупредят сътрудниците си, че им е вдигнат автомобилът.
Така в понеделник, в 16.23 ч., млад врачанин инцидентно минава около магазин „ ЛИДЛ “ в ж.к. „ Сениче “ и вижда по какъв начин паякът се готви да отнесе погрешно паркирана кола. Младежът прави фотография и я качва във фейсбук, с цел да предизвести следващия потърпевш от репатриращия автомобил.
Така обаче той документира началото на спора, който ден по-късно ще влезе във всички новинарски излъчвания в страната.
На този стадий е ясно, че водачът никак не бил склонен да му подвигат колата. 46-годишният мъж блъскал автомобила си, буйствал и отказвал да заплати. Заплашвал е чиновниците на предприятието с палежи и ликвидиране.
След като почнали да подвигат колата, той се опитал да легне върху нея. Наложило се да пристигна и полиция, с цел да бъде решен казусът. Спорът траял и по-късно, когато мъжът отишъл да освободи колата си от наказателния паркинг.
На идващия ден, откакто брачната половинка му подала тъжба в предприятието, мъжът още веднъж се ядосал, тъй като трябвало да чака 10 дни за отговор. Тогава към този момент влезнал в пешеходната зона, паркирал пред общината и в символ на митинг запалил леката кола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР