Словесните войни на ИТН вършат прекрасна работа на ГЕРБ и

...
Словесните войни на ИТН вършат прекрасна работа на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Илиян Василев: ИТН върши прекрасна работа на ГЕРБ и ДПС

" Словесните войни на Има Такъв Народ правят прелестна работа на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Като не можаха да изпълнят дейната си задача - да създадат кабинет с плаващи болшинства, в този момент замитат с словесни детонации след вредите от неуспеха си като хулят необмислено Демократична България и ИБГНИ. Но се чудя какво тъкмо печелят от това?
И си припомням за класиката, в случай че спориш с простак, шансът да станете двама е голям.

Факт е че е издълбана дълбока вадичка сред Слави и другите партии, и бъдещо ръководство ще бъде комплицирано. Факт е, че ГЕРБ могат да се върнат като първа мощ, което е по-малката неволя, по-голямата е че безобразните офанзиви на Има Такъв Народ им осигуриха успокоение и късмет на фона на дърлящите си Има Такъв Народ, да наподобяват като солидна партия ", написа някогашният посланик Илиян Василев във Facebook.

" Не виждам по какъв начин Трифонов ще спре, един път тъй като той повече няма да свири първа виола, и повторно, тъй като единственото, с което може да проработи е да ангажира в препирни Демократична България и ИБГНИ, до момента в който ГЕРБ и Движение за права и свободи " възкръсват ".

За това да се върнем на значимите неща.

Първо, Демократична България и ИБГНИ да се върнат към задачите на митинга, да поддържат вярата и устрема на хората за смяна, като върнат значимия дневен ред на Промяната - правосъдната система, Гешев, Кошлуков, корупция /до месец ще вкарат Турски поток в употреба и там се правят зулуми за милиарди/, азерският газ е спекулация за десетки милиони, която не се проверява от служебния кабинет.

Смислените цели и битка не толкоз против главния зложелател, а против проблемите на хората, са единствената котва на разсъдъка в това море от незадоволени упоритости и накърнени ега.

Второ, да се опитат да създадат някакъв незабавен положителен дневен ред за законодателство в Парламента, актуализация на бюджет, в случай че не желаят новините да покриват комисията за Буджака.

Неща за извършване.

Третият мандат до момента в който не бъде привършен е цел, която би трябвало да се преследва само че без изискването - Българска социалистическа партия да не го осъществят с нейн мандат. Не е време за условия. При това ниво на борба сред Има Такъв Народ и ДБ/ИБГНИ - не виждам проблем механически да стане с мандата на Българска социалистическа партия и формулата служебно държавно управление плюс.

Но точно този плюс е проблем, защото смениш ли един ще тръгне свада за какво да не се сменят и други и.... няма край. При всички случаи в случай че Демократична България не желае Българска социалистическа партия да осъществя мандат, би трябвало да стартират да си приказват с Има Такъв Народ, само че преди този момент да имат единна позиция с ИБГНИ. Изобщо форматът е единна позиция против Има Такъв Народ и да се договорят за минималните неща и кабинет до пролетта.

Главният мотив - Има Такъв Народ имат да губят най-вече от избори в този момент.

И най-важното - да се употребяват консултациите при президента и президентската институция /която е направила служебното правителство/ се проведат съвещания сред четирите партии за служебен/редовен кабинет. Факт е, че президентската институция не би трябвало да прави кабинети само че може да обезпечи посреднически услуги/терен за съвещания.

Последно, президентските избори, в случай че бъдат извършени дружно с парламентарните или близки до тях отварят изцяло друга вероятност по отношение на политическо позициониране. Но за това идващия път. Важният в този пост апел е за понижаване на децибелите и в случай че Има Такъв Народ не е способна, то най-малко Демократична България и ИБГНИ да пренасочат вниманието си към други неща. Няма по какъв начин да спрат Има Такъв Народ да се гневят на другите, поради личните им неточности. Да изтърван парата.

Но няма смисъл да се концентрират върху Има Такъв Народ, върху Слави, Тошко и така нататък - те не са основния зложелател. “

Бел.ред.
Има Такъв Народ влезе в политиката на крилете на с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли концепцията в два поредни Народното събрание?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР