Словенският производител на компоненти и водни охлаждания EK Water Blocks

...
Словенският производител на компоненти и водни охлаждания EK Water Blocks
Коментари Харесай

EKWB представи лимитираната серия водни блокове Supremacy Edge

Словенският производител на съставни елементи и водни охлаждания EK Water Blocks показа своите нови водни блокове Supremacy Edge, предопределени за охлаждането на централните процесори.
Това е лимитирана серия водни блокове, която излиза по случай огромния триумф на на охладителя EK-Supremacy Evo , който стана едно от най-популярните решения на пазара.



Предлагат се шест вид на водния блок EK-Supremacy Edge, които се разграничават по материала и цвета на горната част. Всичките разновидности на новия воден блок имат основа от никелирана мед. Горната част може да бъде направена от транспарантен акрил или ацетал. Всяка партида на шестте версии на охладителя има единствено 100 бройки. А всеки охладител ще бъде опакован в специфична кутия.



Водният блок EK-Supremacy Edge може непосредствено да бъде подложен на процесорните платформи Intel LGA115x и LGA20xx. В комплекта е включено закрепване за AMD AM4. Необходими са фитинги G1/4, само че те би трябвало да бъдат закупени настрана.

Продажбите на водния блок EK-Supremacy Edge за централни процесори са оповестени за вторник. Тогава ще бъде обявена и цената.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР