Словенският премиер Роберт Голоб заяви днес, че е крайно време

...
Словенският премиер Роберт Голоб заяви днес, че е крайно време
Коментари Харесай

Словения призова за незабавно прекратяване на военните действия в Близкия изток

Словенският министър председател Роберт Голоб съобщи през днешния ден, че е извънредно време за неотложно преустановяване на всички военни дейности и непрекъснато преустановяване на огъня както в Газа, по този начин и на всички места другаде в Близкия изток, оповестява люблянският вестник " Дело ".

" Това ще бъде и нашето искане на изключителното съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации “, сподели Голоб като добави: " Ескалацията на спора в Близкия изток ни изпълва с огромна угриженост. Атаката на Иран против Израел е неприемлива ескалация на спора ".

Във връзка с нападението на Иран против Израел тази нощ президентът на Словения Наташа Пирц Мусар реагира в обществените мрежи: " С нападението на Иран против Израел напрежението в Близкия изток ескалира още повече. Във всяка война най-уязвимо е цивилното население. Призовавам за неотложно преустановяване на огъня и прекачване на напъните за преустановяване на военните дейности там, където им е мястото - на масата на дипломатическите договаряния, написа Мусар в обществената мрежа Х.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР