Словенският наставник на Лудогорец - Анте Шимунджа, остана доволен от

...
Словенският наставник на Лудогорец - Анте Шимунджа, остана доволен от
Коментари Харесай

Шимунджа: Не допускаме попадения през вторите полувремена нарочно

Словенският ментор на Лудогорец - Анте Шимунджа, остана удовлетворен от постигнатия триумф с 3:1 против Славия в следващия мач от кръга в efbet Лига. Той акцентира, че не е преднамерено, че "зелените " позволяват попадения през вторите полувремена на мачовете си, а е разумно предвид на по-голямата готовност на съперника.

„ Мисля, че се справихме добре. Бяхме наясно с качеството в играта на Славия и се справихме добре. Не беше елементарно за нас, както резултатът демонстрира. Те имат страхотни играчи. Заслужавахме успеха обаче “, стартира експертът.

„ Агресивни сме при започване на мачовете, само че поставяме и старания през второто полувреме. Не бяхме на себе си след техния гол, само че се съвзехме, вкарахме и създадохме още няколко положения “.

„ Не е преднамерено да позволяваме голове през вторите полувремена. Не мога да кажа, че бяхме сюрпризирани от тяхното качество и реакцията им през второто полувреме. Важно е да сме доста съсредоточени през 90-те минути.

„ Ситуацията е, че на някои контузени играчи им би трябвало още малко време. Надявам се, че и Сисиньо и Недялков ще са на линия скоро “.
„ Не трансформира нищо фактът, че Монтана е от по-ниска дивизия. Още от на следващия ден би трябвало да се пренастроим и да решим кой ще вземе присъединяване в дуела “, приключи Шимунджа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР