Словенската компания EK Water Blocks предлага сглобяемото водно охлаждане Fluid

...
Словенската компания EK Water Blocks предлага сглобяемото водно охлаждане Fluid
Коментари Харесай

EK Water Blocks предлага комплекта за сглобяване Fluid Gaming A240R

Словенската компания EK Water Blocks предлага сглобяемото водно изстудяване Fluid Gaming A240R.
В комплекта са включени цялостния набор съставни елементи, нужни за основаването на пълноценно процесорно водно изстудяване, а притежателите на видеокарти AMD Radeon RX Vega могат да закупят спомагателен воден блок с цялостно покритие на всички съставни елементи.



EKWB Fluid Gaming A240R включва процесорния воден блок EK-Supremacy AX с алуминиева основа и се базира на известния EK-Supremacy EVO, съчетаем с всички настоящи сокети на AMD и Intel. Радиаторът е алуминиев с 240 мм стандартизиран размер, помпата-резервоар е модел EK-ACR SPC-60 PWM, а двата вентилатора са марка EK-Vardar 120. В комплекта са включени нужните фитинги, гъвкави тръбички и охлаждащия флуид EK-Cryofuel.



Водният блок EK-AC Radeon Vega, предопределен за видеокартите Radeon RX Vega се закупува настрана. Основата и радиаторът на този охладител са алуминиеви, налична е железна пластина за подсилване на структурата.

Сглобяемият комплект за процесорно водно изстудяване Fluid Gaming A240R може да бъде закупен от формалния интернет уебсайт на производителя при цена 250 евро , а спомагателният модул EK-AC Radeon Vega коства още 90 евро . Доставките започват на 8-ми декември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР