Словения ще въведе нови по-строги мерки, които ще действат през

...
Словения ще въведе нови по-строги мерки, които ще действат през
Коментари Харесай

Словения въвежда нови драстични мерки срещу COVID-19

Словения ще вкара нови по-строги ограничения, които ще работят през идващите две седмици. С тях се цели да се спре увеличението броя на инфектираните с, написа БГНЕС.
Една от тях е краткотрайното прекъсване на публичния превоз, както и затварянето на всички магазини, с изключение на питателните, заяви организация СТА. Остават затворени учебните заведения и детските градини. Забраняват се напълно събиранията, с изключение на когато хората са членове на едно домакинство. За осъществяване на бракосъчетания ще бъде належащо позволение от Министерството на труда. Забраната за събиране влиза в действие от на следващия ден, а останалите ще бъдат оповестени в събота и в понеделник.
 Размирици в Словения поради рестриктивните мерки за COVID-19 (ВИДЕО) Размирици в Словения поради рестриктивните мерки за COVID-19 (ВИДЕО)
Полицията употребява мощ и водни оръдия против нападателни стачкуващи в центъра на словенската столица Любляна, съобщи националната аген...
Въвеждат се промени и по границите. От 16 ноември притежателите на недвижими парцели в прилежаща страна към този момент няма да могат да влизат на територията на Словения без карантина, съобщи министърът на вътрешните работи Алеш Хойс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР